Casual chique ripped jeans outfit

Ripped jeans in de winter? Ja, want het is helemaal niet koud! Ik vind ripped jeans ook gewoon erg leuk om te dragen en met name in de winter. Door het koude weer kun je ze bijvoorbeeld lekker stoer stylen met enkellaarsjes. Gescheurde jeans zijn naar mijn mening lekker veelzijdig. Alhoewel ze altijd een beetje edge aan een outfit geven, kun je ze voor diverse stylen gebruiken.

ripped jeans outfit

Deze outfit is meer casual chique en dat komt name door de blouse met bloemetjes print. Deze blouse kocht ik afgelopen zomer bij Warehouse via de Bijenkorf. De blouse valt erg mooi en de bloemetjes print maakt mij blij. De witte basis van de blouse zorgt ervoor dat de outfit er fris uitziet. De bloemetjes verzorgen een beetje kleur, lekker vrolijk! Deze outfit zou ik zo dragen naar mijn werk, tijdens een dag waarop ik lekker op kantoor kan werken.

warehouse blouse

Voor mijn werk gebruik ik nu al enkele maanden de Longchamp tas die je op de foto ziet. Ik ben echt fan van dit merk want de tassen zijn van topkwaliteit. Deze tas is lekker groot waardoor mijn laptop er prima in past. Daarnaast is de tas zelf zo licht als een veertje waardoor ik nooit te veel gewicht hoef te dragen. Tevens is deze tas waterdicht en past de grijze kleur overal bij. Ik vind grijs sowieso erg mooi staan bij jeans dus deze outfit is naar mijn mening geslaagd.

Hou jij ook zo van ripped jeans?

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij via Bloglovin voor meer fashion artikelen, see you there!

longchamp le pliage

Items

H&M: Ripped jeans
Warehouse: Blouse met bloemetjes print
Invito: Pumps met metalen neus
Longchamp: Grijze Le pliage tas

ripped jeans outfit

kaya quintana

casual chique outfit

ripped jeans outfit

warehouse blouse

gescheurde jeans outfit

nederlandse fashion blogger

bloemetjes print blouse

outfit kaya quintana

outfit of the day kaya quintana

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.