Casual spring outfit

Aaah, het is heerlijk weer. Officieel moeten we nog even op de lente wachten, maar dat mag de pret niet drukken. Het afgelopen weekend was het heerlijk weer, en daar heb ik goed van genoten. Mijn bezigheden van vorige week bestonden het meeste uit reizen en dus had ik outfits nodig die lekker zitten. Omdat al mijn afspraken lekker informeel waren, kon ik wegkomen metΒ een casual spring outfit.

clutch met studs

Tijdens warmere dagen draag ik graag een simpel t-shirt met een lekker zittende jeans. In dit geval passen ripped jeans echt perfect bij dat casual gevoel, wat ik dan graag terug zie in een outfit. In de kast vond ik een pluizig vest van heerlijk zacht materiaal. Het witte vest voegt een fris tintje aan mijn outfit toe. Het grijze t-shirt past overal bij en de v-hals past het beste bij mijn figuur. Het is geen speciaal outfit maar wel eentje die voor iedereen geschikt is.

Wat trek jij aan op een relaxte lentedag?

Kaya-Quintana

P.S. Meer fashion updates? Like en volg dan via Bloglovin, thanks!

wit pluizig vest

Items

Primark: Wit pluizig vest
WE: Grijs v-hals t-shirt
H&M: Ripped jeans
Zara: Pumps met metalen hakken
Accessorize: Zwarte clutch met gouden studs

zwarte clutch met gouden studs

casual spring outfit

outfit met ripped jeans

casual outfit

outfit met wit pluizig vest

fashion blogger

outfit ripped jeans white cardigan

dagelijks outfit

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.