Cinq Mondes Siam geurkaars

Alhoewel ik hou van een heerlijk geurend huis, moet ik bekennen dat ik maar één geurkaas bezit. Die steek ik meestal aan als ik heb schoongemaakt of voordat ik visite krijg. Ik vind het dan ook altijd heel tof als mensen opmerken dat mijn huis lekker ruikt. In dit artikel vertel ik je daarom graag over de Cinq Mondes Siam geurkaars die ik heb gekregen. Ik had het merk weleens eerder voorbij zien komen, echter heb ik er nu pas echt goed kennis mee gemaakt.

cinq mondes geurkaars

Ik wist bijvoorbeeld niet dat Cinq Mondes dus een zeer luxueuze Franse spa is, die je in de meest mooie steden op aarde kunt vinden. Ik heb helaas nog geen spa in Nederland kunnen vinden, maar de producten dus wel. In dit geval is de Cinq Mondes Siam geurkaars gebaseerd op een beauty ritueel uit Thailand. Cinq Mondes heeft namelijk spa behandeling die gebaseerd zijn op rituelen uit diverse landen. Helaas kun je er hier nog niet van genieten.

cinq mondes geurkaas review

Je kunt wel de bijbehorende producten aanschaffen, waaronder dus deze kaars. De Siam geurkaas ruikt al erg sterk vanuit de verpakking en ik heb een slechte neus, dus dat zegt erg veel. Als de kaars eenmaal brandt dan merk je een zachte geur op, die door het huis heen verspreidt. De geur is subtiel, iets wat ik heel prettig vind. Ik krijg namelijk snel hoofdpijn van te zware geuren.

cinq mondes geurkaars siam

De Siam geurkaars bevat geurnoten van bergamot, roos en gember. Het is een wat zwaardere geur met sterke houtnoten als basis. Toch kan ik een fris tintje ontdekken wat ik zelf erg prettig vind. De kaars past dus bij een spa behandeling maar zou op zich ook een rustgevende werking moeten hebben. Wellicht ben ik er te nuchter voor, want een rustgevend gevoel kreeg ik er niet. Daarnaast is de prijs ook aan de hoge kant met 180 gram voor €37,-.

cinq mondes geurkaars review

Voor mijzelf zou ik zo’n bedrag niet zo snel uitgeven aan een kaars. Echter kan ik mij voorstellen dat als je veertig uur met deze kaars vooruit kan, dat je het geld er weer uithaalt. Daarnaast is het wel echt een heel prettige geurkaas, waar je veel plezier uit kunt halen als je er zuinig mee bent. Daarnaast ziet de verpakking er ook heel mooi uit, het past zo in elk interieur. Uiteraard ben ik erg benieuwd naar jouw mening over deze geurkaas.

Zou jij €37,- betalen voor een Cinq Mondes Siam geurkaars?

Kaya-Quintana

P.S. Fijne feestdagen toegewenst!

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Yes, send me healthy lifestyle tips!

    Subscribe to my monthly newsletter fix so you can get all your beauty, fashion and lifestyle news in your inbox.

    Love, Kaya-Quintana