City chique outfit

Yes, het lenteweer is eindelijk een beetje aan het doorbreken. Het zonnetje komt steeds vaker stiekem tevoorschijn en dat betekend snel aanschuiven op een terrasje. In deze tijd van het jaar ga ik graag met mijn vriendinnen een rondje maken door de stad. Uiteraard in een leuk outfit, want nu het weer mooi weer is hebben we geen excuses meer. Tijd voor een city chique outfit en in dit geval met mijn favoriete mouwloze top.

vintage horloge

Deze top bestaat uit lekker luchtig materiaal en is bedrukt met ieniemienie sterretjes. Sterretjes vind ik namelijk heel leuk en voor mijn oude blog had ik er ook altijd eentje in het logo. Deze kleine sterretjes zijn een stuk subtieler, waardoor ik deze top ook met nettere kledingstukken kan combineren. In dit geval combineer ik de top met een paar ripped jeans. Ik heb namelijk eindelijk twee paar gevonden die me wel goed staan.

vintage watch

En dan mijn schoenen, die schoenen wachten al zo lang tot ze eindelijk aan mijn voeten naar buiten mogen. Het zijn namelijk fantastische ‘strappy heels’ met veel bandjes van elastiek, waardoor ze hoe dan ook lekker zitten. Zelfs in de zomer als je voeten uitzetten door de warmte, zitten deze schoenen echt heerlijk! Deze mooie naaldhakken wilde ik graag matchen met mijn favoriete zwarte jack, voor een rustiger effect.

Ik zeg: ‘City chique outfit geslaagd!’

Kaya-Quintana

P.S. Meer fashion updates ontvangen? Like en volg dan via Instagram, thanks!

necklace with gun

Items

H&M: Jeans en top met sterretjes
Only: Faux leather jacket
Zara: Naaldhakken met elastieken bandjes
Les cleias: Ketting met mini pistooltje 

city chique outfit

spring fashion outfit

outfit with strappy heels

outfit with strappy heels

spring outfit 2015

outfit with faux leather jacket

spring outfit with ripped jeans

mouwloze top met sterretjes

top met lange achterkant

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.