Clinique moisture surge extended thirst relief

Vorige week kreeg ik een perspakketje binnen, waarin de Clinique Moisture surge* zat. Deze hydraterende gel gebruikte ik enkele jaren terug bijna elke dag. Het is de eerste hydraterende gel die echt voor mijn zeer droge huid werkt. De Clinique Moisture surge is naar mijn mening erg betaalbaar en geschikt voor alle huidtypes. Met name omdat elke huid hydratatie nodig heeft en deze gel heel makkelijk te gebruiken is.

Clinique moisture surge

Ik gebruikte deze gel graag toen ik heel erg last had van eczeem. Crèmes van de apotheek voor eczeem zijn vaak erg vet en laten een dikke glimmende laag op je huid achter. In de avond is dat geen probleem, maar overdag op het werk wel. Het ziet er namelijk niet erg fris uit en het voelt ook allesbehalve fijn aan. De Clinique moisture surge is juist heel licht van structuur, trekt snel in en laat geen vettig en glimmend laagje achter.

clinique moisture surge gel

Ik heb werkelijk niets slecht te zeggen over deze hydraterende crème. Alhoewel het eerder een gel is, waar je echt maar een heel klein beetje van nodig hebt. De gelachtige structuur helpt je namelijk met het makkelijk uitsmeren over je gezicht. Hierdoor is de Moisture surge erg zuinig en haal je met gemak het geld er weer uit. Naar mijn mening is deze hydraterende gel sowieso betaalbaar. Voor 30ml betaal je €20,- en voor 50ml betaal je €29,- bij Douglas.

clinique moisture surge review

Eerder heb ik zelf minimaal een half jaar met 30ml gedaan. Een daardoor is de Moisture surge een zeer zuinige hydratende gel, als je het mij vraagt. Daarnaast gebruik ik de gel graag tweemaal per dag, met name als ik last heb van een droge huid. Soms wissel ik de gel af met een romige crème zoals de Nutrics van Lancôme. Want de Moisture surge trekt erg snel in en in de winter mis ik dan de romige structuur van een vollere crème.

Een dikke tien voor de Clinique moisture surge gel, die je zeker tijdens de zomer goed kunt gebruiken!

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij via Bloglovin voor meer updates, thanks!

clinique moisture surge extended thirst relief

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.