Cluse La vedette mesh horloge in roségoud

Al meer dan vijf jaar heb ik mijn retro Casio horloge met heel veel plezier gedragen. Het is het eerste horloge waar ik geen uitslag, eczeem of jeuk van kreeg. Veel horlogebandjes zijn namelijk niet gemaakt voor mensen met eczeem. Het bandje van mijn Casio horloge is echt perfect, maar helaas sinds vorige week harstikke stuk. Ik baal er echt gigantisch van want het is echt mijn favoriete horloge. Al denk ik dat ik ook heel erg ga genieten van het Cluse La vedette mesh horloge in roségoud.

Cluse La vedette mesh horloge

Ik had namelijk bijna weer hetzelfde Casio horloge gekocht. Tot ik mij bedacht dat ik weleens een upgrade kon gebruiken. Cluse horloges heb ik al vaker voorbij zien komen en ik vind ze altijd erg mooi. Ik ben zelf niet zo’n fan van horloges, met name omdat ze voor mijn gevoel vaak in de weg zitten. Tevens vind ik de meeste horloges veel te protserig en te groot. Mijn nieuwe horloge van Cluse is juist heel klein, fijn en allesbehalve protserig.

Cluse La vedette mesh horloge in roségoud

Ik koos het Cluse La vedette mesh horloge in roségoud omdat ik goud altijd een beetje eng vind. Ik ben altijd bang dat het een beetje te ordinair bij mij staat, al zal dat ongetwijfeld reuze meevallen. Het roségoud van Cluse is overigens minder roze dan ik dacht. Ik vind het eerder richting koper gaan, maar misschien kijk ik gewoon hartstikke scheel, haha! Het horloge is in ieder geval helemaal naar mijn smaak.

Cluse La vedette mesh horloge in roségoud

Het bandje is van mesh ofwel geweven staal en beweegt goed mee met mijn pols. Het mesh bandje vind ik erg mooi omdat het net op een armband lijkt. Dat is dan ook een grote reden waarom ik voor dit horloge ben gegaan. Ik vind namelijk dat een horloge ook als een accessoire gedragen mag worden. Of als aanvulling op armbanden en ringen. Het mesh bandje is naar mijn mening elegant genoeg om te kunnen combineren.

cluse horloge review

Het fijne van het Cluse La vedette mesh horloge in roségoud dat je het bandje zelf kunt verstellen. Je kunt er ook voor kiezen om er een ander bandje op te zetten, handig! Daarnaast heeft het klokje een duidelijke invulling van de tijd. Ik vind het namelijk lastig om te zien hoe laat het is als er geen vierentwintig uurweergave op het klokje staat. Haha, ja… Ik ben zo’n ei! Gelukkig heeft dit horloge alle uren erop staan.

cluse watch review

Het enige wat ik mis bij dit horloge is een secondewijzer. Op de een of andere manier vind ik het altijd leuk als een horloge er zo eentje heeft. Toch ben ik erg blij met dit horloge en hoop dat deze nog lang mee zal gaan. Ik kocht dit horloge bij Fonq voor €89,- en dat is tien euro goedkoper dan prijs die Cluse zelf hanteert. Wat mij betreft een prima prijsje voor een mooi horloge wat doet wat het moet doen. Hou ik ook genoeg geld over voor een extra Casio horloge, haha!

Wat vind jij van Cluse horloges?

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij ook via Bloglovin voor meer fashion, thanks doll!

cluse watch

cluse mesh watch

Cluse La vedette mesh horloge

Cluse La vedette mesh

Cluse La vedette mesh watch

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Yes, send me healthy lifestyle tips!

Subscribe to my monthly newsletter fix so you can get all your beauty, fashion and lifestyle news in your inbox.

Love, Kaya-Quintana