Coconuts over OPI uit de Fiji collectie

Een nieuwe week, een nieuwe kleur nagellak. Deze keer heb ik gekozen voor Coconuts for OPI uit hun Fiji collectie. Deze mooie lichte taupe tint ziet er super elegant uit. Persoonlijk kan ik echt heel erg genieten van dit soort tinten. Het maakt namelijk niet uit wat je draagt, de nagellak past er toch wel bij. Voor het komende seizoen zijn dit soort tinten ook heel erg geschikt. Ze steken namelijk lekker af bij een gebruinde huid, love it!

coconuts for opi

Coconuts for OPI is overigens makkelijk aan te brengen. Ik heb de Infinite shine versie gekregen waarvan ik altijd twee laagjes aanbreng. Op die manier dekt de kleur voldoende en blijft deze lekker lang op mijn nagels zitten. Uiteraard heb ik een laagje van de gloss top coat aangebracht en alles snel laten drogen met de Essence dry spray. Door deze combinatie blijft nagellak meestal zo’n zeven dagen prachtig op mijn nagels zitten.

coconuts for opi swatches

Als laatste heb ik de Burt’s bees Almond and milk hand cream gebruikt. Mijn handen en nagelriemen zijn namelijk erg droog. Deze hand cream is een van de weinige die de huid van mijn handen echt goed hydrateert. Door de zoete amandelolie kan ik ook meteen mijn nagelriemen verzorgen en zodoende zien mijn handen er dan weer perfect uit. Wat vind jij van zo’n lichte taupe tint als Coconuts for OPI?

Ik ben fan, jij ook?

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij via Bloglovin voor meer nailart, thanks babe!

coconuts for opi swatch

opi coconuts for opi

nail art blog

natuurlijk lange nagels

Comments

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.