De blauwe top

Het is alweer een tijd geleden dat ik een outfit artikel online publiceerde. Ik voelde mij simpelweg niet prettig in mijn kleding en dus besloot ik om even een break te nemen. Vorig jaar had ik namelijk aardig wat kilootjes te veel en stond kleding mij niet zo mooi als ik wilde. Nu ben ik lekker aan het sporten en voel ik mij weer beter in mijn kleding. Daarnaast ben ik begonnen met nieuwe kleding kopen, waar ik echt blij mee ben zoals de blauwe top in dit artikel.

Zoals je wellicht al weet door deze video, is dat ook hoognodig want ik heb veel kleding weggedaan. Gister moest ik een presentatie geven en daarvoor wilde ik graag een nieuw outfit aanschaffen. Er ligt namelijk weinig in mijn kast dat geschikt is voor dit soort gelegenheden. Voor presentaties draag ik graag heldere kleuren met een neutrale kleur als basis. De blauwe top op de foto’s hieronder is dan ook perfect voor zo’n outfit.

De top vond ik bij Vanilia en deze viel mij op omdat de halslijn anders is. De hals sluit hoog en loopt horizontaal met een klein bochtje bij de schouders. Er zit een klein ribbeltje in de stof, die lekker stevig aanvoelt en toch fijn meebeweegt met mijn lichaam. Ik kocht deze top in het licht blauw en zachtroze. De blauwe top komt lekker fris en helder over. Een fantastische kleur voor een presentatie waarbij ik lekker energiek wil overkomen.

Wat draag jij tijdens presentaties?

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij gezellig via Instagram en Snapchat via @KayaQuintana, thanks!

zakelijk outfit

Items

Vanilia: Blauwe top
H&M: Zwart mouwloos jasje
Only: Zwarte skinny jeans
Zara: Overknee boots
Parfois: Laptop tas

outfit overknee boots

outfit met blauwe top

outfit of the day

nederlandse fashion blogger

vanilia top

outfit met blauwe top

vanilia raglan ribbon

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Iris

  Welk model is de broek van only?

  • Kaya-Quintana
   Iris

   Skinny met een regular waist 😀

 • Iris

  Supermooi! weet je ook de naam? Staat meestal in de broek????

  • Kaya-Quintana
   Iris

   Nee, staat helaas niet in deze jeans 🙁