De donut sweater

Oh deze trui maakt me zo blij! Als lekkerbekje kan ik een trui vol met donuts natuurlijk niet weerstaan. Deze trui kocht ik een tijdje geleden bij de H&M en vandaag trok ik deze dan eindelijk aan. Ik besloot er een jasje overheen te mikken van faux leather voor een extra stoer effect. Uiteraard moesten mijn nieuwe hakken er bij, die ik vorige week kocht bij Invito. De gouden toe caps zijn helemaal mijn ding. Ik noem deze pumps voor de gein mijn Robocop pumps, hihi!

Het onderstaande outfit is eigenlijk van alles wat. Een beetje glam, een beetje fun en een beetje stoer. Het perfecte outfit om lekker mee naar school te gaan, te shoppen en de verjaardag van mijn zusje in te vieren. Ik heb nu wel gigantische pijn in mijn voeten door mijn schoenen die nog lang niet ingelopen zijn. Toch zou ik dit outfit zo weer aantrekken. De donut trui blijft namelijk geweldig leuk.

Heb jij ook een trui waar je heel blij van word?

Kaya-Quintana

P.S. Leuk outfit? Like en volg dan via Bloglovin, thanks!

donut trui

Items:

H&M: Trui met donut print en cirkelsjaal
Only: Jeans en biker jacket
Invito: Pumps met metal toe caps

trui met donut print

outfit met jeans en trui

pumps met metal toe caps

outfit met nep leren jasje

outfit met biker jacket

pump with metal toe caps

outfit spring 2014

sweater met donut print

nederlandse fashion blogger

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.