De gele blazer

Ja, doe mij maar een geel jasje! Deze leuke blazer vond ik een paar jaar geleden bij de Zara. Niet wetende dat de kleur geel weer helemaal in komt voor de lente en de zomer. Ik ben daar wel heel erg blij mee, want de juiste tint geel kan heel mooi staan. Daarnaast is het natuurlijk een heel zonnige en vrolijke kleur. De gele blazer die ik in mijn kast heb hangen gaat daarom echt niet weg!

kaya quintana

Geel leek mij eerst wel een lastige kleur om te combineren. Echter kun je gele kledingstukken met zwarte en witte items prima combineren. Op die manier kun je een prachtige, maar vooral chique outfit samenstellen. Ik besloot mijn nieuwe zwarte broek te dragen en een paar van mijn favoriete zwarte pumps. Omdat ik gek ben op de preppy style moest er echt een witte blouse bij deze outfit. Uiteraard een getailleerde versie anders lijk ik net drie maanden zwanger, haha!

gele tas

Dat vind ik weleens jammer van blouses. Ze zijn vaak niet gemaakt vrouwen met iets grotere borsten en heupen. De meeste getailleerde blouses pas ik daarom niet. Ik krijg ze vaak niet eens dicht, blegh! De blouse op de foto’s in dit artikel is van Gsus en die past mij wel. Deze valt namelijk net iets ruimer op mijn borst, love it! De witte blouse geeft ook net dat beetje frisheid wat ik zo mooi vind staat bij de gele blazer. Yes, deze outfit is wat mij betreft geslaagd.

Zou jij ook op deze manier een gele blazer dragen?

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij gezellig via Bloglovin voor meer fashion updates, dank je wel!

gele handtas

Items

Zara: Gele blazer en zwarte pumps met enkelbandje
H&M: Zwarte broek
Gsus: Witte getailleerde blouse
Dune: Gele handtas

gele blazer

outfit met gele blazer

outfit met geel jasje

nederlandse fashion blogger

geel outfit

lente outfit 2017

outfit of the day kaya quintana

zakelijk outfit

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.