De geruite blouse

Eindelijk weer een nieuwe outfit op mijn blog. Deze keer met de geruite blouse die ik een tijdje kwijt was. Kwijt? Yes en ik geef mijn twee wasmanden de schuld. Die eten al mijn kleding op zonder dat ik het weet, haha! Af en toe vind ik dan weer een kledingstuk terug op de bodem van een van de manden. Zoals de geruite blouse die ik een paar maanden geleden heb gekocht. Gelukkig heb ik deze weer gevonden want ik vind het echt een leuke blouse.

kaya quintana

De rode kleur is natuurlijk sowieso goed, die valt lekker op! Rood is een krachtige kleur en dus perfect voor een wat stoerder outfit. Ik besloot deze blouse te matchen met een van mijn favoriete jeans en enkellaarsjes. Die laarzen heb ik vorige maand ook teruggevonden. Yup, ik raak veel dingen ‘kwijt.’ De laarzen had ik namelijk in de doos in mijn kast gezet om netjes te bewaren. Uiteindelijk was ik gewoon vergeten dat ik ze had, oeps!

de geruite blouse

Ze zijn ieder geval gloednieuw en ze lopen heerlijk alhoewel er toch een hoge naaldhak onder zit. Ik had ze laatst aan naar het Viva400 feestje en ik heb geen pijn in mijn voeten gekregen, super! Ze passen door de zwarte kleur overal bij en dus ook bij de geruite blouse op de foto’s hieronder. Het is een wat stoerder outfit geworden, maar af en toe kan ik zo’n outfit wel waarderen. Een beetje rock and roll kan naar mijn mening nooit kwaad.

Wat vind jij van deze outfit?

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij via Instagram voor meer fashion updates, thanks babe!

outfit of the day

Items

H&M: Geruite blouse en jeans
Skiny: Zwarte stringbody
Zara: Zwarte enkellaarsjes

kaya quintana broekhuijsen

outfit met geruite blouse

geblokte blouse outfit

outfit met geruite blouse

nederlandse fashion blogger

rode geruite blouse

herfst outfit 2016

de geruite blouse

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.