De groene jurk

Ik wilde eigenlijk zwarte schoenen aantrekken, maar mijn favoriete zwarte schoenen zijn helaas kapot. Dus er zat niets anders op dan een alternatief zoeken, zoals de zachtroze pumps op de onderstaande foto’s. Omdat ze zo zacht van kleur zijn, passen ze gelukkig bij een heleboel outfits. Uiteraard is de groene jurk wel echt de eyecatcher. Ik kocht deze jurk vorig jaar bij H&M, het was een van mijn laatste aankopen bij deze winkel.

groene jurk

De kleur van deze jurk vind ik namelijk echt prachtig. Het model is mooi en toch net iets anders dan je zou verwachten. De jurk loopt namelijk aan een kant langer uit en heeft een rimpeleffect in de taille. Wat ik zo fijn vind is dat de jurk zo diep van kleur is. Daarnaast heeft deze groene jurk een petrol tintje en dat vind ik heel erg mooi. Gelukkig kon ik deze jurk weer eens aan tijdens de diploma-uitreiking van mijn zusje.

kaya quintana

Ik heb deze jurk maar een keer eerder aan gehad tijdens een date, haha! Deze keer heb ik er mijn favoriete kettinkje bij gedragen. Aan het kettinkje hangt namelijk een Fendi ID pendant met de letter K van Kaya. Deze ID pendants zijn niet meer te koop, dus ik ben er heel zuinig op. Ik ben namelijk gek op dit soort simpele sieraden. Zoals je weet hou ik van de kleine details, daar investeer ik het liefste in.

Wat vind jij van deze groene jurk?

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij gezellig via Bloglovin, thanks!

groene jurk outfit

Items

H&M: Groene jurk
Dune: Alia pumps
Fendi: ID pendant

party outfit

green dress

petrol dress

bodycon dress

bodycon jurk

nederlandse fashion blogger

nederlandse fashion blog

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.