Denim for days

Met de nieuwe Elle stijlbijbel onder mijn arm en nieuwe schoenen aan mijn voeten, ben ik er weer helemaal klaar voor. Alhoewel ik er nog niet helemaal aan gewend ben dat de zomer alweer zo goed als voorbij is, denk ik toch alweer aan de herfst. Het wordt alweer eerder donker en er valt meer regen. Dit betekend dat winkels hun rekken nu al volhangen met de nieuwste herfstcollecties. Maar ik ben nog niet klaar voor de nieuwste breisels en warme laarzen.

Steve madden pumps met studs

Daarom doe ik nog even een denim on denim tussendoortje, daar kan niets mis mee gaan. Denim, jeans en meters spijkerstof in diverse wassingen zijn altijd draagbaar en nooit uit de mode. Voor het onderstaande outfit gebruikte ik twee verschillende denim wassingen. Zo is de wassing van de jeans wat stoerder en is de blouse heel licht voor een vlot effect. Op de blouse zitten goudkleurige knoopjes in de vorm van studs. Soortgelijke studs zitten ook op de neuzen van mijn nieuwste pumps. Een klein matching detail, daar houd ik van.

Wat trek jij aan tijdens de overgang van de seizoenen?

Kaya-Quintana

P.S. Leuk artikel? Like dit artikel via Bloglovin, thanks!

denim on denim

Items:

H&M: Blouse en jeans
Steve Madden: Zwarte pumps met studs
Tiffany and co: Bril met steentjes

denim on denim outfit

schoenen met studs

spijkerblouse

outfit of the day

steve madden studded pumps

tiffany and co bril

spijkerblouse van H&M

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.