Een chill oufit

Mijn garderobe is een regelrechte ramp. Ik heb weinig kleding waar ik echt blij van word. Daarnaast vind ik de mode die nu in de winkels hangt helemaal niks. Tja, wat trek je dan aan? Een chill outfit inclusief een lekkere zachte sweater! De Calvin Klein sweater foto op de onderstaande foto’s is een van de weinige kledingstukken waar ik wel blij mee ben. Het is een mooi model van prachtige kwaliteit.

kaya quintana

De binnenkant van deze trui is namelijk heerlijk zacht, yeah! Ik combineer deze sweater graag met zwarte jeans. Hierdoor wordt de algehele look net iets zakelijker en beetje stoerder. Tevens matched de zwarte jeans mooi met het zwarte logo. It’s all in the details. Verder trek ik graag zo vaak mogelijk mijn nieuwe Dune pumps aan. Ze zitten heerlijk en het printje is fantastisch. Door de zachtroze tint passen deze pumps bij veel kledingstukken.

calvin klein sweater

Als ik een chill outfit draag dan laat ik vaak een tas achterwege. Alhoewel ik van tassen hou, zitten zij mij vaak in de weg. Als ik lekker relaxed door de stad wil wandelen of snel iets moet regelen, laat ik mijn tas lekker thuis. Voor deze outfit zou ik wel graag een toffe rugtas willen. Want nu stop ik steeds alles in mijn zakken en dat zit ook niet altijd even lekker, haha! Mijn volgende missie is dus een mooie stoere rugtas vinden.

Hoe ziet jouw chill outfit eruit?

Kaya-Quintana

P.S. Like en volg mijn blog via Bloglovin, thanks!

calvin klein outfit

Items

Calvin Klein sweater
Only zwarte skinny jeans
Dune Alia pumps

nederlandse fashion blogger

kaya quintana

fashion blogger

chill outfit

fashion blogger

Comments

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.