Een lange bomberjack

Je hebt hem vast al gezien in mijn nieuwste shoplog. De lange bomberjack die ik voor slechts twintig euro bij de Zara vond. Blijkbaar zijn bomberjacks helemaal in want ik zag ze werkelijk overal. Ik vind ze erg leuk, maar ze staan mij vaak niet. Ik krijg er een te breed bovenlichaam van en dat vind ik niet zo mooi staan. Echter is deze bomberjack een stuk langer en een beetje oversized.

kaya quintana

Daarom is deze jas perfect voor mijn tripjes naar de gym. De jas valt namelijk over mijn billen heen waardoor niemand ze kan zien. In sommige gevallen wel fijn, want die strakke sport leggings laten weinig aan de verbeelding over. Echter vind ik de lange bomberjack ook erg leuk voor een casual outfit. Ik besloot deze jas daarom lekker stoer te stylen met een paar toffe plateau sneakers.

nederlandse fashion blogger

Ik hou van contrast dus trok ik een crèmekleurige body aan zodat de zwarte jas er lekker uitspringt. Omdat ik ook graag wat meer kleur wil gebruiken in mijn outfits, trok ik er een groene cargobroek bij aan. Deze zit erg mooi, lekker en heeft net als de jas gouden details. Gotta match that hardware! Dit is een outfit wat ik nog vaker met plezier zal dragen omdat het lekker zit, maar ook gewoon heel relaxt overkomt. Daarnaast is een lange bomberjack gewoon heel cool, haha!

Hoe zou jij een lange bomberjack combineren?

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij via Instagram voor meer fashion updates, thanks babe!

bomberjack

Items

Zara: Lange bomberjacket
YAS: Crèmekleurige body
H&M: Groene cargo broek
Pull and Bear: Plateau sneakers

plateau sneakers

casual outfit

kaya quintana

lange bomberjack

outfit met bomberjack

lange bomberjack outfit

winter outfit 2017

outfit met cargo broek

zwarte oversized bomber

nederlandse fashion blogger

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Yes, send me healthy lifestyle tips!

Subscribe to my monthly newsletter fix so you can get all your beauty, fashion and lifestyle news in your inbox.

Love, Kaya-Quintana