Eerste indruk Max Factor Facefinity all day flawless foundation

Hij bestaat al een paar jaar en het schijnt dezelfde foundation te zijn als die van Covergirl genaamd Outlast stay fabulous foundation. Helaas hebben wij in Nederland geen Covergirl maar wel de Max Factor Facefinity all day flawless foundation.* In de onderstaande video ga ik de nieuwe tinten uitproberen. Er zijn er namelijk drie bijgekomen en dat zijn de Light ivory #40, Warm almond #45 en Caramel #85.

Max Factor Facefinity all day flawless foundation

PIN IT! Ik draag de kleur Warm almond op mijn gezicht

PIN IT!

Alhoewel ik Max Factor foundations erg goed vind, ben ik nog nooit een goede kleurmatch tegen gekomen. De foundations vallen op mijn lichte huid met gele ondertoon altijd te roze uit. Maar voor de kleur Warm almond had ik goede hoop. In de onderstaande video vertel ik je alles over mijn eerste indruk. Hoe de foundation aanvoelt, hoe het zit met de dekking en deze echt all day flawless blijft zitten.

Are you ready?

Kaya-Quintana

P.S. Van welk product zie jij graag een eerste indruk video?

 

 

max factor facefinity all day flawless foundation

Comments

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • Layla

  Ik gebruikte vroeger deze foundation omdat het voor mij niet zo goed werkte voor mijn vette huid.

 • femketje

  ik heb deze ook best lang gebruikt, maar ben toch overgestapt naar een concealer op bepaalde plekken ipv foundation all over :3 vond ‘m zelf niet verkeerd toentertijd!

  • Kaya-Quintana
   femketje

   Nee, hij is zeker niet verkeerd maar ook nier dekkend genoeg voor mij. Dus dan toch maar een andere foundation gebruiken