Essence Express dry spray voor je nagellak

Je bent een trouwe lezer als je weet dat ik jaren geleden helemaal gek was op de Mavadry spray. Dat ben ik nog steeds, maar helaas is deze sneldrogende spray voor je nagellak lastig verkrijgbaar. Soms wil ik niet online bestellen en de postbode stalken. Daarom gebruik ik de laatste paar maanden de Essence Express dry spray. Ooit kreeg ik eens een flacon voor mijn verjaardag, maar als trouwe Mavadry spray gebruiker liet ik deze even in de kast staan.

Essence Express dry spray

Echter is de Essence Express dry spray even goed als die van Mavala en veel beter verkrijgbaar. Essence ligt natuurlijk bij elke Kruidvat en dus kun je er altijd wel eentje vinden. Alhoewel ik niet zo goed kan rekenen heb ik toch even uitgerekend dat de Essence Express dry spray sowieso goedkoper is. In de Mavadry spray vind je namelijk 150 ml voor €12,50 via Douglas. De spray van Essence kost je slechts €2,59 bij het Kruidvat waarvoor je 50 ml krijgt.

Essence Express dry spray review

Voor €7,77 heb je bij Essence dezelfde milliliters dry spray voor een zachter prijsje. Het enige verschil is dat de spray dan verdeeld is over drie kleine flacons. Yasss girl, save yourself some euro, euro bills! Ondertussen heb ik dan ook weer twee nieuwe Essence Express dry spray flacons gekocht en ben ik er zeer tevreden mee. Mijn nagellak droogt lekker snel op en blijft in combinatie met deze top coat van OPI zeker zeven dagen mooi zitten.

Essence Express dry spray kopen

Ben je dus nog op zoek naar een handig hulpje voor je nagels? Check dan zeker deze spray van Essence, you will love it! Ik moet ook eerlijk zeggen dat ik het kleine formaatje erg prettig vind. Je kunt deze namelijk makkelijk in je tas gooien voor als je op vakantie gaat. Daarnaast nemen de flacons niet al te veel ruimte in beslag, waardoor opruimen sneller gaat. Mijn beauty kast staat namelijk al behoorlijk vol.

Heb jij de Essence Express dry spray al getest?

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij ook op Instagram voor meer beauty tips, see you there!

Essence Express dry spray kruidvat

Comments

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.