Etos Color care lipsticks in Rebel en Kylie’s fav

Oh Etos, je bent mijn favoriete drogisterij. En vorige week ontving ik twee lipsticks die echt mijn aandacht trokken. Ik kreeg namelijk twee Etos Color care lipsticks in Rebel en Kylie’s fav. Deze lipsticks kosten €3,99 per stuk en er zijn meer dan dertig kleuren om uit te kiezen. Rebel en Kylie’s fav zijn twee van de vijf nieuwe kleuren, die je vanaf deze maand in de Etos winkels kunt vinden. So let’s get started, want de nieuwe kleuren van de Etos Color care lipsticks collectie zijn erg mooi.

etos color care lipsticks

Rebel is een dieppaarse tint die je goed moet opbouwen. Op het eerste gezicht lijkt deze lipstick donkerbruin, maar eenmaal op de lippen blijkt deze paars te zijn. Het is een gewaagde kleur, maar wel een heel mooie. Van Rebel moest ik wel drie laagjes aanbrengen om de kleur redelijk egaal op mijn lippen te krijgen. Zoals je op de foto kunt zien is de lipstick zonder lip liner als basis niet helemaal egaal te krijgen.

etos color care lipsticks review

Kylie’s fav is een mooie nude tint, die in de huls een stuk bruiner lijkt. Deze nude tint heeft een gele ondertoon waar ik erg blij mee ben. Nudes met een roze ondertoon staan mij namelijk meestal niet. Ook van Kylie’s fave moest ik meerdere laagjes aanbrengen om de kleur egaal te krijgen. Ik heb beide lipsticks zonder lip liner aangebracht, omdat ik graag zie hoe de lipstick op zichzelf overkomt. Zoals je kunt zien zijn de tinten erg mooi, maar zonder basis niet helemaal egaal te krijgen.

etos color care lipstick in rebel

Dit komt waarschijnlijk omdat de Etos Color care lipsticks ook bedoeld zijn om je lippen te verzorgen. De lipsticks zijn daarom romig en zacht van structuur, waardoor ze wellicht ook iets minder goed hechten aan de lippen. Sommige stukjes blijven dan iets minder goed bedekt achter door de lipstick. Ik heb de lipsticks daarom aangebracht met een lippenceel, omdat ik merkte dat de zachte structuur het moeilijker maakte om strakke lijnen te trekken.

etos color care lipstick kylie's fav

Toch bleven de lipsticks met gemak een halve dag goed op mijn lippen zitten. Ik had in ieder geval geen last van ‘bloeden.’ Met een goede lip liner onder de lipsticks, zullen ze ongetwijfeld nog veel langer blijven zitten. Je kunt dan ook strakkere lijnen trekken en je lippen goed inkleuren. Al met al kan ik de structuur en de kleuren zeker waarderen. Daarnaast bleven de lipsticks redelijk goed zitten zonder lip liner en bleef mijn huid prettig aanvoelen. Voor €3,99 heb ik zeker niets te klagen! Ik ga er wel een goede lip liner bij uitzoeken zodat ik meer dekking uit de lipsticks kan halen.

Wat vind jij van de Etos Color care lipsticks in Rebel en Kylie’s fav?

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij via Bloglovin voor meer updates, thanks babe!

etos color care lipstick in rebel

etos color care lipstick swatches

Rebel en Kylie’s fav

etos color care lipsticks

etos color care lipstick rebel

Rebel

paarse lipstick

etos color care lipstick kylie's fav

Kylie’s fav

nude lipstick

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.