Be creative by Ici Paris persevent

New stuff, heerlijk! Dat dacht Ici paris ook en daarom hebben zij afgelopen maandag hun nieuwe merk gelanceerd. Het nieuwe merk van Ici paris heet Be creative en zal vanaf 1 juni 2013 verkrijgbaar zijn bij Ici paris winkels. Ik was uitgenodigd voor de lancering van Be creative waardoor ik even de tijd kreeg om de nieuwe producten te testen. Samen met andere beauty bloggers, hoofdredactrices en beauty lovers kreeg ik een uitgebreide uitleg over Be creative.

be creative make up

be creative make up eyeshadow

Zo vertelde een make-up artist van Be creative mij, dat het merk draait om creativiteit en emotie. Bij Be creative gaat het om de vrouw zelf en hoe zij zich voelt en wat ze wilt uitdragen. Dat vind ik persoonlijk een mooie boodschap en zo te zien heeft Be creative dat ook goed weten te vertalen naar een collectie. De collectie bestaat uit een volledige make-up lijn gevuld met foundations, powders, bronzers, blushes, eyeshadow’s, lipsticks, lipgloss, penselen en meer.

be creative foundation

be creative powder

De prijzen van de producten zijn ook goed doordacht en beginnen bij €7,99 en het duurste product is €17,99. De penselen zijn verkrijgbaar vanaf €9,99 en het duurste penseel kost €24,99. Dat zijn redelijke prijzen voor een make-up merk maar wat krijg je voor dat geld? Ik heb nog niet alles kunnen uittesten maar ik kon wel even met wat eyeshadow kleuren aan de slag gaan. Op mijn hand had ik enkele kleuren geswatched en zonder primer kwamen ze goed over. De make-up artist die mij hielp, liet me zien hoe ik de eyeshadow intenser kon maken met behulp van de high lighter en corrector.

be creative make up eyeshadow

be creative blushes

So far, so good! Uiteraard komt er nog een review van de eyeshadow’s. Ik heb er twee van gekregen dus die ik ga uiteraard eens even goed uittesten. Verder kan ik je nog vertellen dat Be creative een mooie kleurselectie heeft. De lijn bestaat uit zowel neutrale kleuren als felle kleuren in matte, glanzende en shimmer finishes. Ook de bronzer is er in drie tinten zodat elke huidskleur een gepaste bronzer heeft. Kortom een hoop nieuwe producten om uit te proberen. Vanaf 1 juni kun je dat zelf bij Ici paris doen en tot dan kan ik je vast voorzien van mooie product foto’s.

Ben jij al nieuwsgierig geworden naar Be creative?

Kaya-Quintana

be creative lipstick

be creative lipgloss

be creative lipgloss

be creative eyeshadow quad

be creative eyeshadow quad

be creative eyeshadow quads

be creative eyeshadow swatches

be creative eyeshadow swatches

be creative by ici paris nagellak

be creative nagellak

be creative gel liners

be creative lipstick

be creative door ici paris primer

be creative make up

be creative make up foto shoot

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.