John Beerens bloggerdag

Hij kan aardig wat kletsen en doet zaken met een man (eigenaar Farouk systems) die vroeger op een ezeltje naar school ging. Zijn favoriete haarverzorgingsmerk is Farouk Systems en L’oreal vindt hij maar niks. Glennis Grace was zijn lastigste klant want die had ooit eens haar haren niet gewassen voor een belangrijk optreden. Maar John Beerens was John Beerens niet als hij hier geen mooie oplossing voor had. Familie Bauer zag er op de trouwdag van Frans en zijn vrouw perfect uit door John. Maar ook enkele GTST acteurs komen langs in zijn salon voor een frisse coupe.

En hoe ik dat allemaal weet? Ik heb het hem allemaal gevraagd toen ik afgelopen zondag in zijn salon te gast was. Een leuke groep beauty bloggers waaronder ik, waren uitgenodigd voor een John Beerens bloggersdag. In zijn eigen salon, te vinden in een doodgewone woonwijk in Tilburg, was de Nederlandse hair guru zelf ook aanwezig. Vraag maar raak zei hij en dat heb ik gedaan, haha! Ik denk ook niet dat hij mij snel vergeet want ik had aardig wat vragen. En ik heb ze eigenlijk nog niet eens allemaal gesteld, haha!

PIN IT!

John die je vast wel kent van het programma John Beerens salon take over, kan naar eigen zeggen voor geen meter presenteren. Toch is hij heel blij dat hij de Nederlandse versie van Tabitha’s salon take over mag presenteren. Als een man met passie voor het kappersvak is dit voor hem de manier om het vak weer boeiend te maken. De beste man is al vanaf zijn vijftiende kapper dus hij weet ongetwijfeld heel goed hoe dat moet. Tijdens de bloggersdag vertelde hij dat hij het jammer vindt dat het kappersvak gezien word als iets wat je altijd nog kan worden. Jammer, want een goede kapper is goud waard. John kan het weten, hij is er miljonair mee geworden.

Dat hij nu miljonair is wil niet zeggen dat hij minder hard werkt. Hij is ook een zeer relaxte man met humor. En dat vind ik persoonlijk erg belangrijk want dat type persoon spreekt mij aan. Deze man mag gerust mijn haar knippen, haha! Vooral zijn relaxte manier van doen merk je ook terug in zijn salon. De salon zit midden in een woonwijk en is dus toegankelijk voor iedereen. Het interieur is fris, schoon en zonder al teveel poespas. Een leuk detail zijn de kleine flatscreen tv’s bij elke kaptafel zodat je als klant zijnde altijd iets te doen hebt tijdens het kappen.

Daarnaast is de salon gevuld met de meest luxe producten. Hierdoor word naar de kapper gaan een hele fijne ervaring. Er staat een heel team voor je klaar met heel veel kennis over haarverzorging. En volgens John is er overal een oplossing voor. Dus ook als er eens iets fout gaat wordt er meteen iets aan gedaan. Daarnaast kun je alle mooie producten die je in de winkel vind ook in de webshop bestellen. John heeft namelijk zijn eigen webshop gevuld met prachtige merken en de beste producten. Ik heb nog veel te vertellen over deze leuke dag en de producten die John verkoopt. Dus je zult deze komende weken nog een paar artikelen hierover zien. Want ik heb namelijk zelf ook even geshopt!

Voorlopig laat ik je achter met een leuk feitje over John Beerens: Deze knappe hair guru is niet ladiedaa oftewel homo. Yes, I checked, haha! Dus alle vrijgezelle dames kunnen een kansje wagen. En haal je hem binnen dan weet je meteen dat jouw haar voortaan altijd goed zit, haha!

Love and cuddles,

Kaya-Quintana

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Donja

  Ook leuk om te weten: John Beerens heeft ook zijn eigen Beautywebshop http://www.JohnBeerens.combr /br /Facebook: http://www.facebook.com/pages/John-Beerens/279897478730629

 • KayaQuintana

  Ja, de webshop staat er bij! 😉

 • Tedje

  Super leuk! Mijn school zit tegenover zijn salon! (Fontys Hogeschool voor Journalistiek!)

 • PinkFairy

  Ik dacht dat J Beverly Hills zijn favo merk was 😉 Het was leuk, hij kan idd aardig kletsen 🙂

 • Laura Louise

  Wat een leuke blog heb je, ik was er gisteren ook!