Fashion: De beste basics

Vorige keer vertelde ik je al over het 5 piece french warderobe concept. In dit artikel wil ik graag je graag vertellen over de merken en winkels waar ik het liefste kleding en schoenen koop. Ik heb zelf in heel veel kledingwinkels gewerkt en weet nu dus welke merken er een potje van maken en welke niet. Voor het 5 piece french warderobe concept is het nodig dat je kleding koopt van goede kwaliteit. En bij de volgende winkels heb ik goede kwaliteit gevonden.

Ondergoed en lingerie

Dit vind ik zelf nog een beetje lastig want ik heb nog geen merk gevonden dat voor mij betaalbaar is en echt goed van kwaliteit. Lingerie is ook nog eens heel persoonlijk en het moet lekker zitten. Zelf koop ik graag bij Triumph wat er op het eerste gezicht altijd een beetje suf uitziet. Stiekem hebben ze heel mooie lingerie verstopt in de winkels. Mijn favoriete BH komt dan ook daar vandaan.

kaya quintana

Basics

Voor basics zoals tanktops en t-shirts ga ik altijd naar WE fashion of naar Vero Moda, Vila of Only. De laatste drie zijn van dezelfde eigenaar maar brengen de basics uit in diverse kleuren in hun eigen winkels. Met name de basics van WE fashion blijven mooi van kleur en de rekbaarheid blijft goed. Een zwart t-shirt blijft zwart en is aan het einde van de dag nog steeds mooi in vorm.

Jeans

Ik ben echt al drie keer uit mijn jeans gescheurd… Ja, geen idee hoe ik het voor elkaar krijg maar wel dat het soms aan de pasvorm ligt. Bij H&M hebben ze nu eindelijk duurdere jeans met een beter pasvorm. Deze jeans vind je in hun denim department en er is keuze uit diverse lengtematen en vormen. Ik moet bijvoorbeeld een regular waist jeans in lengtemaat 30 hebben. Blijf bij H&M weg bij de jeans met het rode label, die zijn van minder goede kwaliteit.

sylvie swimwear

Bij Levi’s heb ik twee mooie Curve ID jeans gevonden die ik kocht in de sale. Ik heb namelijk een vrij dun taille, bredere heupen en mijn billen zitten sowieso in de weg. Bij Levi’s vond ik de bold curve pasvorm waardoor ik wel goed in een jeans pas, yes! Overigens is het belangrijk om te checken of er in je jeans of broeken niet meer dan 2% elastan/stretch zit. Als er meer dan 2% elastan/stretch zit dan heb je grote kans dat de jeans de vorm niet zal behouden, krimpen of juist zal uitlubberen.

Leggings

Zara is de koningin van de leggings. Ik heb geen idee hoe ze het doen maar hun basic leggings zijn fantastisch. Ik heb ze al in veel kleuren gehad en de kwaliteit is awesome. De stof is lekker dik en houdt de vorm goed vast. Bershka en Pull and Bear zijn van dezelfde eigenaar dus ook daar kun je mooie leggings vinden. Er zit er soms wel eentje bij die niet zo mooi blijft maar dat zijn vaak de leggings met glittertjes of een speciale coating. Die kun je natuurlijk lekker laten hangen.

Waar koop jij graag basics?

Kaya-Quintana

P.S. Meer fashion tips? Like en volg via Bloglovin, thanks!

hunkemoller ondergoed

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.