Fashion dossier: 2013 in outfits

Van sommige outfits denk ik nu: “WHUT!?” Waarom heb ik dat aangedaan en hoe kon ik godsnaam denken dat dit mijn figuur beter liet uitkomen. Oh well, ik ben niet altijd perfect en als het op kleding aankomt weet ik het ook niet altijd. Een ander aankleden vind ik een makkie maar als het op mezelf aankomt? Oei, dan moet ik meteen terug denken aan alle kleding crisissen die ik het afgelopen jaar heb gehad.

kaya-quintana outfits in 2013

Toch was het niet allemaal kommer en kwel. Ik startte met fashion bloggen op mijn eigen style te ontdekken en ik vind dat ik aardig goed op weg ben. Zo ben ik er achter gekomen dat rokken die in mijn taille sluiten veel beter staan dan rokken die op de heup vallen. Mijn liefde voor leggings, hoge hakken en gebruik van kleuren is gegroeid. Daarnaast heb ik geleerd hoe ik beter met laagjes kan werken en welke stoffen beter vallen.

fashion in 2013

2013 was qua fashion zeer avontuurlijk en soms moeilijk voor mij. Gelukkig kreeg ik veel feedback van lezers en misschien ook wel van jou. Soms zie je namelijk niet altijd wat je aan het doen bent omdat je er midden in zit. Gelukkig heb ik steeds meer inzicht gekregen als het gaat om mezelf aankleden. In dit artikel kijk ik daarom met een grote grijns nog even terug naar al mijn creaties. En in dit nieuwe jaar ga ik weer lekker aan de slag met het uithangen van de fashionista inclusief blunders en successen.

Are you with me?

Kaya-Quintana

P.S. Leuk artikel? Volg mij dan via Twitter voor meer leuke updates, thanks!

kaya-quintana's outfits in 2013

outfits van kaya-quintana

kaya-quintana outfits

Nog meer outfits zien? Klik dan hier voor meer OOTD’s!

Comments

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • femketje

  er zitten echt super leuke tussen 😀

 • Jaimie

  Hele leuke stijl heb je!

 • bibi

  Ik vind de outfit 6de rij 2de foto de outfit met de zwarte cirkelrok en grijze top het aller mooist van alles.
  Staat je heel goed, het doet je figuur ook goed

 • (Red) Sonja

  Zitten hele leuke tussen! Vind die met je zwarte leren rokje en zwarte midi rok het leukst!

 • puck

  Er zitten super toffe outfits tussen! Maar er zijn er ook een paar waar van ik denk oeii! Zoals het zwarte jurkje met de rode riem en rode laarzen. Meisje toch je hebt een prachtig firuur maar met dit soort kleding komt dat firguur er niet zo mooi neer uit.. het shortje met het superman t-shirt is voor mii ook een no go. Maar ik vond de simpele jeans met het witte shirt en de teddy bear vest echt suuuuper leuk!

 • Angelika Christina

  Jeans, wit colbert met pumps. Staat je zo mooi Kaya!

 • Jannekevz

  Je denkt altijd van jezelf dat je ‘rare’ kleren aan hebt getrokken van een jaar geleden, je smaak veranderd constant!

 • Jannekevz

  zeker bij vrouwen 🙂