Fashion: Nieuwe Fab clutches, portemonnees en tassen

Yes, nieuwe fashion items voor een nieuw seizoen. Deze keer heb ik van Fab heel wat moois ter inspiratie. Fab herken je vast van mijn artikel over Fabelle, het parfum van Fab. Voor het nieuwe seizoen heeft Fab weer flink uitgepakt met mooie tote bags, clutches, portemonnees en nieuwe schoenen. Fab heeft meerdere trends goed in de gaten gehouden en er iets moois mee gedaan.

fab clutches

Zo kun je bij Fab clutches en portemonnees met studs vinden. Er is zelfs een portemonnee met stervormige studs, mijn favoriet! Dan zijn er ook nog leuke schoudertassen voorzien van mooie dunne kettinkjes, zoals de Ace clutch, in vrolijke snoepkleurtjes. De schoenen voor dit seizoen zijn ook heel erg leuk. De lila wedges zien er mooi gevormd uit, elegant en met een mooie hoge hak. De laarsjes vind ik ook top en dat terwijl ik niet erg van de puntschoenen ben.

fab portemonnees

De producten van Fab in dit artikel zijn verkrijgbaar vanaf €129,- en in diverse kleuren te koop. Ja, dat is best een aardig bedrag maar alles is van leer gemaakt. Dat betekend dat je jaren met een tas of portemonnee van Fab kunt doen, aangezien leer één van de meest duurzame materialen is. Ben je nieuwsgierig geraakt dan kun je een kijkje nemen op de site van Fab. Of net als ik nog even doorsparen voor een van hun mooie clutches of portemonnees.

Kaya-Quintana

P.S. Ben jij een Fab meisje of ga je liever voor een ander merk?

fab clutches

Comments

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.