Fashion: Tien goede en inspirerende fashion blogs

Wauw, wat is er toch veel op internet te vinden. Soms kan ik binnen een uur wel vijftien keer verbaasd naar mijn scherm kijken, omdat ik weer iets tofs gevonden heb. Met name fashion blogs hebben dit effect op mij. Want er zijn er nu zoveel, dat je er bijna scheel van gaat kijken. Sommige bekijk ik vol afschuw, omdat ik me met de grootste moeite niet kan voorstellen dat iemand een dergelijk outfit kan dragen. Maar er zijn ook blogs waar ik elke dag meerdere keer op kijk, terwijl ik weet dat er geen update meer komt voor die dag.

Vaak is dat omdat ik de dame of heer achter de blog helemaal geweldig vind. Althans, de manier waarop ze zich kleden en hoe ze er uit zien. Want ik ken ze natuurlijk helemaal niet, maar ze zien er gewoon zo mooi uit. En wat mooi is, moet je delen. Dus bij deze mijn favoriete fashion blogs waar ik elke dag op kijk. Naar mijn mening heerlijke blogs waar je veel inspiratie op kunt doen. Om vervolgens weer eens wat moeite te doen voor je eigen outfits. So let’s go!

Where did u you get that?

Karen is een Engelse fashion blogger die in Brooklyn, USA woont. Je zag haar al voorbij komen bij mijn favoriete Instagrammers om te volgen. Karen doet precies wat ik wil doen, alleen lukt het mij niet altijd, haha! Karen mixt mannelijke kleding met vrouwelijke items. Ze heeft een hoog rock & roll gehalte maar schiet ook moeiteloos terug naar een giga girly outfit. Daarnaast vind ik haar gewoon een hele mooie vrouw.

Saucy Glossy

Lindsey is echt een girly girl. Ik heb haar nog nooit in sneakers gezien. En alles wat ze aan heeft is schattig, fruitig, elegant, fris en gewoon te mooi. Eigenlijk is ze dat perfecte poppetje waar tomboy’s zoals ik, een pesthekel aan hebben. Terwijl je als tomboy toch eigenlijk ook wel eens het poppetje wilt uithangen. Al zou je dat nooit toegeven, haha! Maar goed, Lindsey is gewoon mooi. Heeft echt gevoel voor stijl en heeft ook echte goede tips daarover. Het leuke is dat ze haar stijl met die van Karen (Where did u get that?) mixt, in een show die ze samen presenteren. Echt een must see!

Intrigue me now

Het is niet eerlijk, echt niet! Dit meisje is te mooi en dat zou verboden moeten worden. Ik kan uren naar haar gezicht kijken en me afvragen hoe ze aan die goede genen is gekomen. Daarnaast heb ik haar al honderd keer opgemaakt en gefotografeerd in mijn gedachten. Dat lange haar is prachtig en het doet me denken aan mijn eigen lange haar, zoals ik dat vroeger had. Ze post niet veel, maar als ze post zijn de foto’s mooi. De kleding is awesome en zij is prachtig. Reden genoeg om eens een kijkje te nemen op haar blog.

Love Maegan

Deze site ken ik nog niet zo heel lang maar hij is wel leuk. Het bestaat uit leuke korte artikelen voorzien van heel mooie foto’s. Van outfits, nail art of simpelweg mooie decoratie plaatjes, waarvan je zin krijg om weer eens iets te doen aan je interieur. De site laat op mijn Imac heel erg traag. Dus ik houd het meestal niet zo heel lang vol om te wachten tot alles het doet. Maar als je niets te doen hebt, is het leuk om even de mooie plaatjes te bekijken.

Wish wish wish

Van deze site ga je echt wensen tot je er bij neer valt. Carrie, de Engelse eigenaresse van deze site, schotelt je namelijk heel mooie artikelen voor. Haar stijl is een beetje Mad men achtig. Heel schattig, een beetje kittig maar vooral heel elegant en een beetje breekbaar. Ze weet ook prachtige foto’s te plaatsen van haar reizen. Van alle leuke spulletjes in haar huis. En ze heeft veel vintage dingen in haar huis en daar ben ik gek op. Ik volg Carrie al een tijdje. Ik kan echt van haar artikelen genieten. Omdat ze duidelijk veel tijd en aandacht er aan besteedt. En niet alleen aan de foto’s want er staat ook altijd een interessante tekst bij.

PIN IT!

Nadia Aboulhosn

Dit meisje vond ik via het Ellegirl forum. Hier werd ze belachelijk gemaakt omdat ze met haar figuur bepaalde outfits draagt, wat veel mensen op het forum maar belachelijk vonden. Eerlijk gezegd, vind ik Nadia gewoon hartstikke cool. Ze heeft een enorm curvey lichaam en draagt gewoon wat ze mooi vindt. En naar mijn mening, komt ze daar heel goed mee weg. Daarnaast vind ik het gewoon heel tof, dat ze het lef heeft om met haar lichaamstype zichzelf zo neer te zetten. Want eerlijk is eerlijk, veel mensen hebben kritiek op haar figuur. Terwijl ze eigenlijk gewoon een prachtig meisje is. Van deze site krijg ik echt “kick ass inspiratie”. Een aanrader dus!

Nicolette Mason

Plus size sexyness, hello! Een fashion blogger met wat extra body en ze gaat er helemaal voor. Ik vind haar gezicht echt prachtig en haar fashion style is heel erg cool. Ik volg haar nog niet zo heel lang, misschien twee maanden, maar ze spreekt me heel erg aan. Op haar blog zeurt ze niet over haar uiterlijk, maar ze maakt er juist gebruik van. En dat is heel erg tof in mijn ogen. Want waarom zou je jezelf niet tot het uiterste pushen om het beste uit jezelf te halen?

The tragic sense

Wederom een prachtig poppetje en een site gevuld met vintage liefde. Ze post niet vaak, de dame achter deze blog. Maar als ze post dan zijn het altijd dromerige foto’s. Dromerige foto’s, met mooie achtergronden en mooi outfits in vintage style. Daarnaast zijn haar kapsel ook heel erg leuk, naar mijn mening. Haar haren zijn altijd elegant, prachtig gekapt en eigenlijk simpelweg perfect. Ik denk dat je nu wel door hebt dat ik wat heb met foto’s. Want ook deze site bekijk ik voor de foto’s. Die zijn niet altijd even mooi en smooth, maar bevatten veel sfeer en mysterie. Het zet me aan het denken en het geeft me inspiratie om weer eens iets anders te proberen.

The style rookie

Begonnen toen ze elf of twaalf jaar was. Nu is ze zestien en één van de grootste fashion bloggers. Ze heeft ondertussen haar eigenlijk online magazine. Geeft speeches en is eigenlijk een fashion celebrity. Maar het belangrijkste is dat dit jonge meisje, echt weet waar ze het over heeft. Ze doet haar research, denkt goed na en schrijft goede en soms heel lange artikelen. Ze draagt waar ze zin in heeft. En dat is niet altijd iets waarvan ik denk dat het “mooi” is. Maar ze heeft lef en dat is toch best bewonderenswaardig als je weet, dat er veel mensen zijn die kritiek op haar uiten.

I am Galla

Well, hello sugar! Yes, een man! En een hele mooie, haha! Zijn outfits zijn mooi, zijn haar is perfect en voor een man heeft hij een super goede smaak. Dus als jouw vriend nog steeds in dezelfde spijkerbroek loopt als vijf jaar geleden… Dan is het tijd om hem even door te sturen naar de blog van deze heerlijkheid. En okay, deze jongeman is dan misschien wel net iets te perfect. Maar, eerlijk is eerlijk. Het is geen straf om daar dagelijks even naar te spieken, vind je ook niet?

Oh, wauw! Ik schrik eigenlijk van hoe lang dit artikel is, haha. Maar blijkbaar bekijk ik toch iets meer blogs dan ik dacht. Hoe dan ook, laat je inspireren door deze blogs. Neem eens een kijkje want misschien vind jij er ook wel iets moois in. Deze sites inspireren mij elke week om wat meer aan mezelf te doen. Om toch maar eens mijn chill pants uit te trekken. Om weer eens iets nieuws uit te proberen. En om toch maar weer te oefenen met mijn camera.

Besides, blogs zijn gratis, hihi! Don’t we Dutchies love that?

Kaya-Quintana

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Yes, send me healthy lifestyle tips!

Subscribe to my monthly newsletter fix so you can get all your beauty, fashion and lifestyle news in your inbox.

Love, Kaya-Quintana