Mijn favoriete drugstore mascara’s

Ondertussen heb ik bijna alle mascara’s getest, van budget tot high end merken. Echter gebruik ik voor het dagelijks leven veelal drugstore mascara’s. Met name omdat ze goedkoper zijn en ik ze snel opmaak. Daarnaast zijn er vaak goede deals zoals twee halen een betalen. Ondertussen heb ik dus een aantal mascara’s waar ik echt heel blij mee ben. In dit artikel deel ik dan ook graag mijn favoriete drugstore mascara’s, let’s go!

favoriete drugstore mascara'sPIN IT!

L’oreal Telescopic waterproof

Deze mascara is echt mijn nummer een als het gaat om drugstore mascara’s. Het borsteltje, de formule en de resultaten zijn perfect voor mijn wimpers. Mijn wimpers zijn niet super lang, zeer dun en heel erg recht. De Telescopic mascara verlengt mijn wimpers heel erg goed. Ik gebruik zelf graag de waterproof versie, die de krul in mijn wimpers goed vasthoudt. Deze mascara gebruik ik dan ook graag als basis.

L’oreal Miss manga

Een van de weinige mascara’s met een taps toelopend borsteltje. Ik ben echt gek op het borsteltje omdat ik hiermee echt alle wimperhaartjes te pakken krijg. Zelfs die heel dunne wimpertjes aan de binnenkant. Tevens is de formule van de Miss manga mascara romig en stevig genoeg om echt veel volume te creëren. Deze mascara gebruik ik dan ook graag over een verlengende mascara heen. Daarnaast is de kleur goed zwart, waardoor het effect goed zichtbaar is.

Drugstore mascara

Maybelline Rocket volum’ waterproof

The rocket is ook een echte favoriet. Het borsteltje is lekker groot met heel veel kleine stevige haartjes. Hierdoor kan ik de wimperhaartjes goed separeren en toch aardig wat volume creëren. De Rocket volum‘ mascara moet wel eerst een beetje op gang komen. Daarmee bedoel ik dat er de eerste paar keer nog niet voldoende mascara uit de tube komt. Na drie keer gebruiken merk ik meestal meer volume op.

Maybelline Lash sensational normaal en waterproof

De Lash sensational gebruik ik graag over The rocket voor extra volume. De Lash sensational mascara heeft ook een heel mooi gekromd borsteltje, waardoor je als het ware een waaier van je wimpers kan maken. Je hoeft je niet in allerlei bochten te wringen om alle haartjes van een laagje mascara te voorzien. Daarnaast is de formule lekker romig en vol, waardoor je weinig laagjes hoeft aan te brengen en toch veel volume ziet verschijnen.

favoriete drugstore mascara's

Max Factor Clump defy

Toen ik deze mascara kreeg om te testen was ik wel een beetje sceptisch. Mascara’s van Max Factor doen meestal weinig tot niets voor mijn wimpers. De Clump defy pakt mijn wimpers juist heel goed aan. Het borsteltje pakt al mijn wimpers met gemak mee en separeert goed. De formule is niet te vloeibaar, waardoor ook de krul redelijk goed in mijn wimpers blijft zitten. Heb je al lange wimpers, dan zal deze mascara ze nog meer verlengen.

Dit zijn mijn favoriete drugstore mascara’s, welke zou jij mij echt aanraden?

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij via Bloglovin voor meer updates, thanks!

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Danella

  Ik ben zelf ook echt fan van de Miss Manga mascara. Een heel mooi effect geeft die. Qua waterproofmascara’s vind ik de Colossal Volum’ Express ook heel fijn!

  • Kaya-Quintana
   Danella

   Yes, liefde voor de Miss manga mascara! <3

 • Susan

  Ik ken die van L’oreal al wel! Heb die vroeger wel eens gebruikt. Verder gebruik ik geen 1 van deze mascara’s eigenlijk.. Mijn favoriete drugstore mascara is op dit moment Max Factor Masterpiece

  • Kaya-Quintana
   Susan

   Cool! Helaas werken de meeste Max Factor mascara’s niet voor mij, mijn wimpers zijn niet sterk genoeg 🙁