Mijn favoriete tech gadgets

Ik ben geen echte tech babe, al kan ik goede tech gadgets zeker waarderen. In dit artikel wil ik je dan ook graag vertellen over de gadgets die ik graag gebruik. Ik gebruik ze voor mijn werk, maar ook om te bloggen en vloggen. Ik investeer graag in goede producten zodat ik er zonder problemen lang mee kan doen. Ik heb niet veel nodig dus eigenlijk haal ik het geld er altijd weer uit. Hierbij dus mijn handige tech gadgets waar jij hopelijk ook iets aan hebt, here we go!

tech gadgetsPIN IT!

Macbook pro retina

Yup, ik werk nu ruim twee jaar op een Macbook pro. Eerder had ik een Imac die ik nog steeds gebruik om muziek op te luisteren. Het is namelijk een oudje die ik al zeker minimaal vijf jaar heb. Daarom moest ik twee jaar geleden investeren in een Macbook pro zodat ik weer lekker snel, maar ook onderweg kan werken. Mijn Macbook pro heb ik online besteld zodat ik deze op maat kon maken. Ik heb namelijk extra werkgeheugen aangeschaft zodat ik meerdere programma’s tegelijk kan laten draaien.

Hierdoor wordt mijn Macbook niet trager en kan ik snel doorwerken en schakelen. Op mijn Macbook pro retina heb ik 16 gigabite laten plaatsen en dat was echt een goede keuze. Eerder werkte ik namelijk op een Acer die steeds uitviel en heel heet werd. Ik was bijna elke dag weer een document kwijt en kon dan helemaal opnieuw beginnen. Daar heb ik met mijn Macbook pro nooit last van, love it! Wil je ooit eens investeren in een goede laptop dan is een Macbook een echte aanrader.

lacie rugged mini

Lacie rugged mini

De Lacie rugged mini is een handige externe harde schijf waar je heel veel bestanden op kwijt kunt. Ik kocht de versie met één terabyte waar ik echt heel blij mee ben. Ik gebruik deze harde schijf met name voor mijn werk omdat je er een wachtwoord op kunt zetten. Zo zijn alle belangrijke bestanden ten alle tijden goed beschermt. Daarnaast is de Lacie rugged mini ook prettig vormgegeven.

Er zit een handige rubberen rand om de hele harde schijf heen. Je kunt deze dan ook honderd keer laten vallen zonder dat er iets kapot gaat. Okay, honderd keer is wellicht niet zo’n goed idee, haha! Toch is die bumper wel handig, zeker voor een kluns als ik. Tevens kan je met deze harde schijf gerust reizen omdat deze tegen een stootje kan. De harde schijf kostte mij rond de €110,- via de Mediamarkt. Online kun je deze bij Bol.com bijvoorbeeld vaak met een goede deal scoren.

canon afstandsbediening

Canon afstandsbediening

Sinds een paar jaar gebruik ik met veel plezier mijn Canon DSLR. Hiermee maak ik vaak mooie HD-beelden voor mijn vlogs en fotografeer ik voor mijn blog. Veel selfies en outfit foto’s maak ik met behulp van deze camera en mijn Canon afstandsbediening. Ik heb er ook eentje voor mijn Nikon camera en het is echt een fantastisch ding. Zonder deze afstandsbediening zou filmen en fotograferen een stuk moeilijker zijn.

Ik kan door deze afstandsbediening sneller werken en mooiere foto’s maken. Uiteraard zou ik graag een fotograaf tot mijn beschikking hebben, maar met de afstandsbediening kom ik een heel eind. Tevens hoef ik bijna nooit de batterij te vervangen, handig! Ik ben wel heel vaak de afstandsbediening kwijt omdat ik hem zelf overal laat slingeren. Het is ook maar een klein ding waardoor ik er snel overheen kijk. Goed opletten waar je deze neerlegt! Je kunt deze Canon afstandsbediening in ieder geval voor een zacht prijsje scoren bij Bol.com.

tech gadgets

Iphone 6S

Oh yeah, de Iphone is echt mijn favoriete type telefoon. Ik heb er twee omdat ik er ook eentje voor mijn werk gebruik. Heerlijk, want ik kan de agenda synchroniseren met die op mijn Macbook. Mijn Iphones zijn eigenlijk mijn mobiele kantoortjes. Als ik mijn laptop niet bij mij heb kan ik namelijk nog steeds mailen, werken op social media en uiteraard bellen. Daarnaast wordt de Iphone naar mijn ervaring nooit super langzaam en loopt de telefoon nooit vast.

Zoals je misschien al weet doe ik heel veel met social media. Ook voor mijn werk gebruik bijvoorbeeld heel vaak Instagram, Facebook, Twitter en Linkedin. De Iphone maakt echt prachtige foto’s en de vele handig apps zijn perfect om ze te verbeteren. Zonder Iphone zou ik echt verloren zijn, haha! Daarnaast is een mail sturen op een Iphone makkelijk en is alles snel terug te vinden. Alle menu’s zijn makkelijk te begrijpen en te besturen, toppie!

Welke tech gadgets gebruik jij graag?

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij via Bloglovin voor meer tech tips, thanks babe!

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Yes, send me healthy lifestyle tips!

    Subscribe to my monthly newsletter fix so you can get all your beauty, fashion and lifestyle news in your inbox.

    Love, Kaya-Quintana