Favorieten: Beauty en fashion, maart 2016

Jazeker, het is echt waar. Er staat eindelijk weer eens een favorieten video online. Het duurde wat langer dan normaal gesproken, om de simpele reden dat ik geen nieuwe favorieten had. Echter heb ik sinds het nieuwe jaar toch weer enkele nieuwe producten getest. In de onderstaande video vind je daarom nieuwe favorieten. Ik heb twee toffe fashion items maar ook veel beauty producten, so let’s go!

Kaya-Quintana

P.S. Vergeet jezelf niet te abonneren op mijn Youtube kanaal, thanks!

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • A

  Hai hai,thanks voor de video! Goed gedaan πŸ™‚
  Mag ik je wel feedback geven? Als je er behoefte aan hebt en ik het ‘mag’ geven? πŸ˜€ Ikzelf denk dat het beter is als je niet vloekt in je videos. Omdat er mensen zijn die geloven en het als aanstootgevend kan worden ervaren. Het is dan iets wat men hoort wat onverwacht is en je we niet omheen kunt, omdat het gewoon gebeurt in de video’s. Ik merk het soms ook bij presentaties. En dat vind ik jammer, want als je dat weglaat, zal dat nooit verkeerd zijn en bereik je wellicht een ‘bredere’ doelgroep, denk ik? Hoop dat je begrijpt wat ik bedoel in iedere geval πŸ™‚ Het is in iedere geval goed bedoeld en zeker niet afkrakend πŸ™‚

  • Kaya-Quintana
   A

   Feedback geven mag altijd. Ik hou niet van schelden dus dat komt ook weinig tot niet voor in mijn video’s. Echter ben ik wel mijzelf en dat houdt in dat ook ik wel eens een scheldwoord eruit flap. Dat is mijn ogen menselijk en als iemand dat aanstootgevend vindt dan heb ik daar begrip voor. In deze video kwam ook geen scheldwoord voorbij, dus ik vraag mij af hoe je bij deze feedback kwam πŸ˜‰

Yes, send me healthy lifestyle tips!

Subscribe to my monthly newsletter fix so you can get all your beauty, fashion and lifestyle news in your inbox.

Love, Kaya-Quintana