Favorieten: Too faced Natural eye palette

Is ze niet prachtig? Mijn nieuwe favoriete kindje ligt nu in mijn everyday lade. Dat is dé lade waarin ik al mijn producten bewaar die ik elke dag gebruik. Ik weet ook niet waarom het zo lang heeft geduurd, waarom ik dit palette niet eerder kocht. Ik denk omdat ik dacht dat Sephora er altijd zou blijven. Maar niets is minder waar, Sephora gaat Nederland verlaten. Stelletje landverraders! Hierdoor moest ik toch supersnel enkele beslissingen maken omtrent mijn make-up collectie. Want ik miste dit prachtige palette nog en dat kan natuurlijk echt niet. Dit palette is een must have voor beauty lovers, make-up artist’s en iedereen die ook maar iets met make-up doet.

too faced natural eye palette

too faced natural eye palette

Dit is dan ook echt een ode, een liefdesliedje-artikel (als zoiets bestaat) voor het Natural eye palette van Too Faced. Dit palette schiet, naar mijn mening, het Urban Decay Naked palette zo het water uit. Too Faced zit al jaren in mijn top drie favoriete make-up merken. Met dit palette bewijzen ze waarom dat zo is. De kleuren passen bij elke huidskleur en wat je ook doet, het staat altijd mooi. De eyeshadow’s zelf zijn romig, gevuld met pigment van hier tot Tokio en makkelijk te vervagen. De kleurselectie is ook goed, je krijg namelijk de perfecte mix van shimmer, glitter en matte eyeshadow’s.

too faced natural eye palette

too faced eyeshadow

Palette’s van Too Faced bevatten altijd drie kaartjes met drie looks om je op weg te helpen. Heb je nog niet veel kaas gegeten van make-up, dan kom je met deze kaartjes een heel eind. Het palette kost €34,- en geloof me, dat is het echt waard. Als het je lukt om dit palette nog te pakken te krijgen, do it! Na jarenlang werken met dit palette kan ik je vertellen dat je er echt geen spijt van zal krijgen. Het is alles in één, het is perfectie, het is Too Faced cosmetics. I know, ik ga helemaal los over dit palette. Maar ik kan er niets aan doen, ik ben verliefd…

Kaya-Quintana

P.S. Wat is jouw favoriete Too Faced product?

too faced natural eye

too faced natural eye palette

to faced make-up cards

too faced palette

too faced eyeshadow

too faced oogschaduw

 

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Yes, send me healthy lifestyle tips!

Subscribe to my monthly newsletter fix so you can get all your beauty, fashion and lifestyle news in your inbox.

Love, Kaya-Quintana