Fitness oefeningen voor ronde billen en slankere benen

Hey babes, zoals beloofd hierbij weer een nieuwe fitness video. In deze video laat ik je fitness oefeningen voor ronde billen en slankere benen zien. Deze oefeningen zie je vaak voorbijkomen in mijn vlogs. Echter ga ik in deze video eens dieper in op de oefeningen. Ik vertel je waarom en hoe je ze het beste kunt inzetten. Ik vertel je ook waarom alleen squatten niet voor de perfecte ronde billen zorgt.

Fitness oefeningen voor ronde billenPIN IT!

Uiteraard hoef je deze fitness oefeningen voor ronde billen en slankere benen niet allemaal in een workout te gebruiken. Ik maak meestal een combinatie van diverse oefeningen en wissel regelmatig af. Ik wil je wel aanraden om de oefeningen die je kiest minimaal drie maanden te doen. Het duurt namelijk even voordat je resultaat zien omdat je lichaam moet wennen aan nieuwe oefeningen. Wees dus geduldig en zet even door voor de beste resultaten.

Let’s get some fitness up in here,

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij ook op Youtube voor meer workout video’s, thanks babe!

 

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.