Flared jeans outfit

Gister liep ik tegen de perfecte zwarte flared jeans aan. Vroeger (heel vroeger) toen ik dertien jaar was, droeg ik enkel broeken met wijde pijpen van Cars. Ken je dat merk nog? Dat merk was echt helemaal in en al mijn broeken waren van dat merk. Ik wist toen al dat flared jeans heel mooi kunnen staan, zeker als je aardig wat heup en bil hebt. En als je die niet hebt, dan kun je flared jeans gebruiken om een beetje vals te spelen. Zoals ik vroeger deed toen ik nog jong was, haha!

kaya quintana

Dit exemplaar vond ik bij River Island, terwijl ik er helemaal niet naar op zoek was. Maar veel items in mijn kledingkast waar ik echt blij mee ben, vond ik per toeval. Deze jeans gaan mij dus ongetwijfeld veel plezier opleveren. Ik besloot de jeans voor deze keer lekker simpel en zomers te stylen. Put a little Charlie’s angels in it, haha! Het witte shirtje is namelijk bedrukt met blauwe ankertjes en komt lekker fris over.

Op een warme lente of zomerdag ga ik graag in dit soort outfits op stap. Uiteraard moeten de schoenen wel opvallen bij een flared jeans. Daarom koos ik voor mijn oude vertrouwde Invito pumps met gouden neuzen. Die gouden neuzen passen perfect bij mijn ouderwetse dokterstas van Dune. Deze heeft namelijk goudkleurig beslag en dat past fantastisch bij mijn schoenen. Een lekker simpel outfit voor een relaxt dagje. Deze jeans wil ik eigenlijk ook een keer lekker glamorous wil stylen, maar dat zie je een volgende keer!

Heb jij ook flared jeans in de kast hangen?

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij gezellig op Snapchat en Instagram via @KayaQuintana, see you there!

flared jeans outfit

Items

River Island: Zwarte flared jeans
McGregor: T-shirt met ankertjes
Dune: Dokterstas
Invito: Pumps met gouden neuzen

flared jeans

black flared jeans

zwarte flared jeans

jeans met wijde pijpen

zwarte flared jeans

Comments

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.