Full body fitness workout met grondoefeningen

Blegh, ik ben al anderhalve week niet in de sportschool geweest. Eerst stond de rode zee voor de deur en daarna werd ik ziek. Ondertussen voel ik mij iets beter, maar nog niet genoeg om weer lekker te sporten. Toch kan ik het niet laten om iets met sport te doen en daarom vind je in dit artikel een full body fitness workout met grondoefeningen. Deze oefeningen kun je thuis doen, maar ook in de sportschool wanneer het druk is.

Full body fitness workoutPIN IT!

Het is in mijn sportschool nu namelijk wat drukker geworden en soms zijn alle apparaten bezet. Tja, stilstaan is niet gewenst en daarom ga ik dan vaak aan de slag met een full body fitness workout, maar dan met grondoefeningen. Deze oefeningen kun je met dumbells, kettlebells en gewichtschijven doen. Uiteraard kun je ze ook weg laten, maar wij gaan natuurlijk voor een goede uitdaging.

Geen tijd voor smoesjes, maar wel voor een goede full body fitness workout!

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij ook op Youtube voor meer fitness workouts, see you there!

 

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.