Garnier skin naturals verzachtende reinigingsdoekjes review

Deze fijne reinigingsdoekjes kwam ik per toeval tegen bij de Etos. Ik was eigenlijk op zoek naar de reinigingsdoekjes van Dr. van der Hoog, maar die waren helaas op. Ik moest toch echt reinigingsdoekjes hebben voor na het sporten, maar ik kan niet helaas niet tegen alle reinigingsdoekjes. De meest veilige optie leken de Garnier skin naturals verzachtende reinigingsdoekjes, dus nam ik daar twee pakjes van mee. Dat was een heel goede keuze, so let me tell you more girl!

Garnier skin naturals verzachtende reinigingsdoekjes

Product: Verzachtende reinigingsdoekjes voor de droge tot zeer droge huid

Merk: Garnier skin naturals

Cijfer: 10

Belofte: ‘De Essentials Verzachtende Reinigingsdoekjes vervangen maar liefst 3 producten – reinigingsmelk, reinigingslotion en watjes – voor een echt gemakkelijke make-up reiniging. De Essentials Verzachtende Reinigingsdoekjes hebben een honingraatstructuur en bevatten elk 2 doseringen reinigingsmelk. Ze verwijderen zonder hard te wrijven onzuiverheden en make up, zelfs waterproof make-up. Geschikt voor de normale tot gemengde huid,’ aldus Bol.com.

Prijs: €2,10 via Bol.com

Garnier skin naturals verzachtende reinigingsdoekjes

Voordelen: Ze zijn veel goedkoper dan de reinigingsdoekjes van Dr. van der Hoog. Die kosten namelijk €4,99 en daar krijg je dan vijfentwintig doekjes voor. De Garnier skin naturals verzachtende reinigingsdoekjes kosten ongeveer de helft en je krijgt hetzelfde aantal doekjes. Eerlijk gezegd merk ik vrij weinig verschil op, want de reinigingsdoekjes van Garnier werken even goed, zo niet beter.

De verpakking van deze reinigingsdoekjes vind ik overigens heel erg fijn. Ik gooi namelijk een pakje in mijn sporttas zodat ik na het sporten kan reinigen. Alhoewel ik helemaal niet voorzichtig ben met inhoud van mijn sporttas, gaan de pakjes nooit zomaar open. Ze zijn echt heel erg goed hersluitbaar en ik ben nog nooit een uitgedroogd doekje tegengekomen. Volgens Garnier zitten er dan ook twee doseringen reinigingsmelk per doekje in, dat is ook zeker te merken!

Garnier skin naturals verzachtende reinigingsdoekjes review

Over de reinigingsmelk gesproken, die is echt heel erg fijn. Ik kocht altijd de doekjes van Dr. van der Hoog omdat ik daar geen eczeem en allergische reacties kreeg. Gelukkig kan ik deze doekjes van Garnier ook zonder zorgen gebruiken en wordt mijn gezicht zelfs beter gereinigd. Het hoofdingrediënt van deze doekjes is dan ook water en er zit ook wat amandelolie en rozenextract in, heerlijk! Ik vind de doekjes zelf ook stevig genoeg om echt mee te ‘schrobben’.

Na het sporten moet ik namelijk echt even goed mijn gezicht reinigen. Ik kan dat met de Garnier skin naturals verzachtende reinigingsdoekjes prima doen, want ze zijn erg stevig en je kunt er dus goed mee poetsen. Als laatste kan ik je vertellen dat de doekjes dus echt goed reinigen, mijn huid niet uitdrogen en afspoelen hoeft niet. Je kunt je gezicht gewoon laten drogen door de lucht waarna je huid lekker zacht en fris aanvoelt.

Garnier skin naturals reinigingsdoekjes review

Nadelen: Ik kan er geen een verzinnen!

Conclusie: Heb je een (zeer) droge en gevoelige huid? Dan zou ik zeker de Garnier skin naturals verzachtende reinigingsdoekjes eens proberen. Ik ben er zelf erg blij mee omdat ik er dus geen allergisch reacties van krijg en mijn huid droogt er niet vanuit. De prijs is prima en de pakjes kun je makkelijk hersluiten. Zo kun je geld besparen omdat de doekjes niet uitdrogen, love it!

Als laatste vind ik het fijn dat ik mijn gezicht niet hoef af te spoelen na het gebruik van deze doekjes. Ik gebruik deze doekjes met name na het sporten waarna ik thuis mijn gezicht verder reinig. Het is heerlijk dat ik in de tussentijd met een fris gezicht kan rondlopen en mij nergens zorgen over hoef te maken. Inmiddels liggen er dan ook extra pakjes in mijn badkamer zodat ik ook thuis een snel kan opfrissen.

Yes, ik ben echt fan!

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij via Bloglovin voor meer beauty updates, see you there!

Garnier reinigingsdoekjes

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.