Gefrituurde hersentjes en sushi

Gefrituurde hersentjes? Yes, mijn hersentjes zijn op dit moment gewoon gefrituurd of zoals de Amerikanen zeggen ‘My brain is fried!’ Ik heb vorige week namelijk zes dagen achter elkaar gewerkt en mijn brein doet gewoon even niet meer mee. Ik heb zoveel ideeën voor mijn blog en Youtube channel, maar het komt er nu even niet meer uit. Ik heb gewoon een leuke vakantie nodig, al weet ik dat die er dit jaar niet in zit.

gefrituurde hersentjes

Ik moet gewoon ergens tot rust kunnen komen, zodat er weer ruimte komt in mijn hoofd. Ruimte om al die leuke ideeën die ik heb, om te zetten tot een echte creatie. Maar op dit moment gaat er zoveel door mijn gedachte. Ik wil nog foto’s maken voor mijn blog. Ik wil graag twee make-up video’s opnemen. En ik moet deze week echt naar de tandarts, want ik vrees voor een kunstgebitje als ik nu niet langs ga.

sushi

Mijn nieuwe Macbook is fantastisch maar daar moet ik wel een goede hoes en tas voor hebben. Ik ben namelijk heel bang dat ik, als grootste kluns op aarde, mijn laptop binnen een week sloop. Ik moet de vloer stofzuigen, dweilen en ik wil graag de badkamer schoonmaken. Op de bank ligt een stapel wasgoed die bijna groter is dan ik. Ehm… Ja, zo kan ik nog wel even doorgaan, haha!

sushi maki

Dus heb ik voor vanavond sushi van Sumo besteld. Ga ik op mijn nieuwe Macbook lekker een leuke film kijken en laat ik mijn hersens met rust. Ik ga niet meer nadenken over alles wat ik nog wil en moet doen. Ik ga mijzelf verplichten om te relaxen, zodat ik straks weer echt mooie dingen kan creëren. Ik ga dit artikel online zetten en meteen aan jou vragen of jij je ook wel eens zo voelt. Of jij ook wel eens last hebt van gefrituurde hersentjes.

En het belangrijkste: Wat doe jij er aan? Help a sister out, haha!

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij ook gezellig via Instagram via @KayaQuintana, thanks!

sushi van sumo

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Nilya

  Hoi meid,

  Als ik het gevoel heb dat ik echt MOET relaxen, dan doe ik de Arabische radio aan op de televisie (vind ik persoonlijk rustgevende muziek). Ik pak er een maskertje bij, ik zet een kop thee en ik kook water voor het kamille badje. Als ik het maskertje eraf heb gehaald en ook klaar ben met her kamillebadje, doe ik een voedende creme op mijn gezicht en begin mijn nagels te lakken. Tijdens het laten drogen van het maskertje lees ik meestal een boek of een tijdschrift. Ik doe dit meestal alleen, maar het is ook leuk om met iemand samen te doen.

  • Kaya-Quintana
   Nilya

   Goed plan, lekker in bad!

Yes, send me healthy lifestyle tips!

Subscribe to my monthly newsletter fix so you can get all your beauty, fashion and lifestyle news in your inbox.

Love, Kaya-Quintana