Get ready with me: Kylie Jenner matte make-up

Yes, eindelijk weer eens een lekkere lange get ready with me video. Ik kan zelf altijd erg van dit soort video’s genieten. Ik zet ze op in het weekend tijdens het ontbijt of als ik mijzelf ga opmaken. Deze video’s zorgen voor inspiratie, motivatie en entertainment. In de onderstaande video laat ik je de dagelijkse look zien, die ik de afgelopen weken heb gedragen. De look is ontstaan door de Kylie Jenner matte make-up style, die ik erg mooi vind.

kylie jenner matte make-upPIN IT!

Uiteraard heb ik de look een beetje aangepast op mijn eigen gezicht en huidkleur. Vergeleken bij Kylie die een mooi kleurtje heeft, ben ik namelijk erg bleekjes. De look die ik heb gemaakt past in ieder geval bij diverse huidkleuren en is makkelijk na te maken. Je hebt enkel een beetje geduld nodig en het mooie MakeUp Revolution flawless matte palette. Die is lekker betaalbaar en eigenlijk altijd wel goed te gebruiken. Het bevat ook de perfecte kleuren voor de Kylie Jenner matte make-up look.

So let’s get ready,

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij ook op Youtube voor meer beauty video’s, thanks babe!

Gebruikte producten

Lancôme Teint miracle #3
Urban Decay Naked skin concealer Warm light
Laura Mercier Secret brightening powder
Ben Nye banana powder
MakeUp Revolution Sugar rush blush palette
MakeUp Revolution Flawless matte palette
Too Faced Natural eye palette
Too Faced Shadow insurence primer
L’oral Telescopic mascara waterproof
Too Faced Perfect nude lip liner
Maybelline Lash sensational mascara waterproof
MUA Velvet lip laqcuer in Harmony
MAC Nylon eyeshadow

kylie jenner matte make-up

fall make-up

get ready with me

get ready with me kaya quintana

kylie jenner make-up

kylie jenner matte make-up

kylie jenner make up tutorial

mua velvet lip laqcuer harmony

Comments

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.