Gouden draadmand van H&M

Mijn lieve Jortje heeft heel wat speelgoed. Meestal liggen de speeltjes door de huiskamer heen. Soms vind ik er ineens eentje terug in de keuken of de gang. Vaak vind ik dat niet erg, maar soms ligt er werkelijk overal een speeltje. Aangezien ik graag een opgeruimde huiskamer zie, leek het mij een goed idee om zijn speeltjes een vaste plek te geven. Daarom kocht ik een gouden draadmand bij H&M.

gouden draadmand

Ik was eigenlijk al een tijdje op zoek naar zo’n gouden draadman, maar kon er nergens eentje vinden die ik echt mooi vond. Bij de H&M home afdeling vond ik echt gigantisch veel gouden draadmanden in allerlei designs en maten. Ik koos het exemplaar op de foto’s in dit artikel. Deze gouden draadmand bestaat namelijk uit horizontale en verticale draden. Daardoor is deze versie net een beetje anders dan anders, love it!

gouden draadmand h&m

Ik ben langzaam mijn interieur aan het veranderen. Ik was vroeger namelijk geen fan van gouden accessoires. Ik was altijd bang dat het een beetje kitsch en goedkoop zou overkomen. Echter heb ik het afgelopen jaar gezien hoe gouden accessoires op een classy wijze wat warmte toevoegen aan een interieur. Ik ben daar dus voorzichtig mee aan het spelen. Ondertussen kan ik Jort’s speelgoed alvast netjes opruimen aan het einde van de dag.

gouden draadmand

Ik vind het mandje nu nog een beetje verloren overkomen. Ik heb er namelijk nog geen goede plek voor gevonden, maar daar ga ik deze week even mee aan de slag. Ik zou ook wel wat meer mandjes in dezelfde stijl willen zodat ik er een thema van kan maken. Over een tijdje zal ik er daarom wat meer aanschaffen. Deze gouden draadmand (20 cm hoog) kost €19,95 wat ik persoonlijk aan de dure kant vind voor een H&M item. Gelukkig vind ik deze mand echt leuk en is het daarom geen weggegooid geld.

Heb jij al draadmanden in huis staan?

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij via Bloglovin voor meer interieur updates, see you there!

gouden accessoires

interieur blog

woon blog

Comments

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.