Guhl rijke voeding intensive spray treatment

Op de een of andere manier kom ik vaak terug bij haarverzorging van Guhl. Dit producten van dit merk werken gewoon heel erg goed voor mijn haar. Ik heb veel en lang haar dat iets dunner is aan de onderkant. Door het bleken en verven is het zonder verzorging iets stugger en raakt het sneller in de war. De laatste paar maanden heb ik daarom de Guhl rijke voeding intensive spray treatment met veel plezier gebruikt.

Guhl rijke voeding intensive spray treatment

Ik heb deze spray tijdens een persevent gekregen en ben daar heel erg blij mee. De Guhl rijke voeding intensive spray treatment hoef je namelijk niet uit te spoelen. Daarnaast is deze spray geschikt om je haar te verzorgen en te versterken. Als laatste helpt de spray met het ontwarren van je haar en beschermt de spray tegen de warmte van hair tools tot 220 graden. Volgens Guhl is de spray zelfs sterker dan een haarmasker.

Guhl rijke voeding intensive spray treatment

Ik gebruik de spray zelf op handdoek droog haar voordat ik er ook maar iets mee doe. Ik gebruik de spray als anti-klit product en voor het beschermen van mijn haar. Ik gebruik namelijk sowieso een haarmasker of conditioner, dus de spray is extra. Toch merk ik dat de Guhl rijke voeding intensive spray treatment een belangrijke rol speelt bij het verzorgen van mijn haar. Het is door de spray makkelijk doorkambaar, zacht, glanzend en glad.

Guhl rijke voeding intensive spray treatment review

De spray bestaat uit twee delen waardoor je de spray wel even goed moet schudden voor gebruik. Ik gebruik twee spraytjes op beide kanten van mijn haar, vanaf mijn oren naar de punten. Vervolgens borstel ik alles door mijn haar, wat heel makkelijk gaat omdat het ook een anti-klit product is. Volgens Guhl zijn de Monoï olie en het keratine complex de belangrijkste ingrediënten.

Guhl rijke voeding spray

Met keratine heb ik sowieso goede ervaringen. Dit mooie ingrediënt versterkt namelijk je haar zonder het te verzwaren. Deze Guhl rijke voeding intensive spray treatment verzwaard mijn haar dan ook niet en ondanks de olie heb ik geen last van plakkerig haar. Naar mijn mening is deze spray dan ook een musthave voor vrouwen met hetzelfde haartype als ik. Tevens is de spray makkelijk in gebruik en is deze redelijk betaalbaar. Via Bol.com kun je de Guhl rijke voeding intensive spray treatment al scoren voor €8,35.

Is deze handige spray ook geschikt voor jouw haar?

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij gezellig via Bloglovin voor meer beauty tips, thanks babe!

Guhl rijke voeding

Comments

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.