Aussie miracle recharge leave in sprays

Deze zomer kun je geen smoesjes of excuses hebben als het gaat om je haren. Het kan niet anders dan dat je haar er na de zomer nog steeds goed uit ziet, zelfs als je in de zon en in de zee bent geweest. Aussie heeft namelijk vier nieuwe leave in sprays gelanceerd. Aussie noemt deze sprays de in-between miracles aangezien je ze op elk moment van de dag kunt gebruiken. Je kunt de Miracle rechargers namelijk op nat en droog haar gebruiken en klaar is kees!

aussie miracle recharge leave in spray

aussie leave in conditioner

In totaal zijn er vier sprays beschikbaar waarvan de eerste Aussome volume heet. Deze spray is een lichtgewicht conditioner met zeekelp om je haren te verzorgen. Deze spray is dus met name handig voor de dames met wat dunner en sluik haar. Volgens Aussie kun je met deze spray in een handomdraai meer volume creëren. Daarnaast kun je de spray de hele dag door gebruiken en hoef je deze niet uit te spoelen, handig!

aussie aussome volume lightweight conditioning spray

aussie miracle recharge aussome volume spray

De tweede spray heet Frizz remedy en is zoals de naam al voorspeld is deze geschikt voor pluizig haar. Met name in de zomer kun je daar last van hebben door de warmte en het vocht in de lucht. Mijn haar heeft dat bijvoorbeeld erg snel als er in de zomer een regenbuitje is geweest. Deze spray zou je haren weer glad en zacht moeten maken. Deze spray is denk ik daarom ook handig op strand voor de krullenbollen onder ons.

aussie miracle recharge frizz remedy spray

aussie moisture lightweight conditioning spray

De derde spray genaamd Moisture lijkt mij fantastisch voor iedereen. Omdat we in de zomer meer tijd spenderen in de zon is wat extra hydratatie en het juiste type vocht goed voor je haren. Het zout in het zeewater, het chloor in het zwembad water en de zon kunnen je haren namelijk omtoveren tot stro. De moisture spray met macadamia notenolie klinkt mij daarom erg goed in de oren.

aussie moisture leightweight conditioning spray

aussie miracle recharge moisture spray

De laatste spray is perfect voor dames die vaak hun haren stylen met hete styling tools. In de Take the heat spray zit namelijk olie van jojoba zaadjes die zouden helpen met het beschermen van je haren tegen de hitte. Deze spray is wellicht ook handig als je geverfd haar hebt omdat geverfde haren vaak meer kwetsbaar zijn. Deze spray kan je dan helpen om je gekleurde haar extra te beschermen tegen uitdrogen en afbreken.

aussie take the heat lightweight conditioner spray

aussie miracle recharge leave in spray

Als extraatje heeft Aussie in elke spray het ingrediënt panthenol verwerkt. Panthenol staat in de beauty wereld bekend als het ingrediënt om te hydrateren. Het zou goed aan de haarzakjes hechten en de haren beter doorkambaar maken. Als je het mij vraagt zijn deze sprays dus een echte voor de zomer. De sprays kosten €8,99 per stuk en daarvoor krijg je een aardig grote spray flacon gevuld met 250 ml Aussie goodness.

Welke spray is handig voor jouw haartype?

Kaya-Quintana

P.S. Meer handige haarnieuwtjes ontvangen? Volg dan via Instagram, thanks!

aussie miracle recharge spray

aussie leave in spray

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.