Guhl pluiscontrole en veerkracht conditioner

Nee, geen pluis! Alsjeblieft, geen pluis! Helaas ontkom ik er niet aan als ik er niets aan doen en dus sta ik geregeld met mijn haar te worstelen. Ik heb namelijk een mix van stijl haar en slag. Bij mij in de familie zitten er namelijk mensen met krullen en stijl haar en ik heb dus een vage mix. Ik stijl mijn haar daarom bijna altijd omdat dit toch het mooiste valt. Als ik dat niet doe heb ik een soort pluizige slag en dat vind ik helemaal niks.

guhl pluiscontrole conditioner

Van Guhl kreeg ik een pluiscontrole pakket waar ik dus heel blij mee ben. Met name de conditioner heeft mijn hartje verovert. De pluiscontrole en veerkracht crème-conditioner gebruik ik nu twee weken en ik merk echt verschil. Mijn haar is gladder, soepeler maar niet zwaarder. Wat ik nog fijner vind is dat mijn hoofdhuid er niet vettig van wordt. Veel anti-pluis producten veroorzaken bij mij namelijk wel een vette hoofdhuid.

guhl pluiscontrole en veerkracht creme conditioner

Volgens Guhl zit er in deze conditioner Awapuhi en keratine. Keratine is sowieso een fijn ingrediënt in haarproducten want mijn haar knapt daar altijd van op. Awapuhi is een plantje uit de gemberfamilie en het extract van deze plant zorgt voor o.a. de geur in deze conditioner. De geur die daardoor achterblijft in mijn haar is zacht, zoetig en ietwat fris. De conditioner kost gemiddeld €5,44 maar is dat volgens mij ook echt waard.

Heb jij ook last van pluizig haar?

Kaya-Quintana

P.S. Meer lezen over haarverzorging? Like en volg dan via Bloglovin, thanks!

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.