Guhl pluiscontrole en veerkracht spray

Het is nog niet zo makkelijk om de juiste haarproducten te vinden bij je eigen haartype. Van Guhl kreeg ik daarom anti-pluis producten om te proberen. En ik moet eerlijk zeggen dat ik daar erg blij mee ben want daardoor heb ik nu een goede Daily intensive treatment gevonden. In de winter heb ik namelijk sneller last van pluizig haar. Met name omdat ik een mix van slag en stijl haar heb.

De krullende haren op mijn hoofd vinden het super leuk om lekker te gaan pluizen. Daarom gebruik ik vaak een serum maar nu dus de treatment van Guhl. Deze pluiscontrole en veerkracht spray moet je van tevoren goed schudden en vervolgens op handdoek droog haar sprayen. Vervolgens laat ik het altijd even intrekken en droog daarna mijn haar. Door de mix van olie, keratine en Awapuhi (plantextract) blijft mijn haar zacht en pluisvrij.

guhl pluiscontrole daily intensive spray

Het grootste voordeel van de spray is dat mijn haar er niet zwaarder of plakkerig van wordt. Volgens Guhl is de spray even effectief als een haarmasker. Op zich vind ik dat er wel waarheid in zit, omdat ik merk dat mijn haar gehydrateerd overkomt na het gebruik van de spray. Ik heb de spray in combinatie met de bijbehorende conditioner gebruikt maar ook met andere conditioners.

De spray werkt als een mooie toevoeging op je haarroutine en werkt de conditioner niet tegen. Het enige nadeel wat ik wel opmerkte is dat de olie in de spray, vlekken achterlaat op mijn kleding. Ook viel er wat van de spray op de grond omdat er een vrij grote nevel ontstaat als je sprayed. Vervolgens was de grond behoorlijk glad geworden en moest ik deze even schoonmaken. Verder heb je zeker iets aan deze spray als je een mix Aziatisch en Europees haar hebt zoals ik.

Heb jij al ervaring met deze spray en wat vind je er van?

Kaya-Quintana

P.S. Meer haircare updates? Like en volg dan via Bloglovin, thanks!

guhl daily intensive treatment

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.