John Beerens beantwoord jouw vraag, deel 3

Een tijdje terug kon je, via mijn facebook pagina, zelf een vraag stellen aan John Beerens, dé kapper van Nederland. Want John heeft jaren ervaring als kapper en kan je dus veel vertellen over haar. Ik heb hem uiteindelijk achttien vragen voorgelegd en hij heeft ze allemaal beantwoordt. De vragen kwamen van mijn lezers en mij af. Want zelf had ik ook nog wel wat vragen over haar. Ik ben zelf echt gek op haarproducten en doe er veel aan om mijn haar gezond er uit te laten zien. Vorige week kon je de tweede set vragen en antwoorden lezen van John. Deze antwoorden zijn super handig als je gek bent op haarverzorging. Ben je benieuwd naar wat John jou en mij aanraadt? Lees dan snel de derde set vragen en antwoorden door.

Hoe slecht is het voor je haar om het regelmatig te verven?

Als je thuis kleurt dan is het inderdaad slecht om je haar vaak te verven. Je neemt dan vaak namelijk de gehele lengte mee. Als je naar de kapper gaat dan wordt alleen de uitgroei behandeld. Er wordt dan niet telkens op het licht beschadigde haar verf gezet.

Welk drogisterij merk kun je het beste gebruiken als het gaat om haarverf?

Als je toch thuis wilt kleuren, dan kun je het beste de Biosilk Color Kit nemen die verkrijgbaar is op mijn webshop. Deze verf is namelijk erg mild en ammoniavrij. Erg belangrijk bij een thuiskleuring, omdat het dan zo min mogelijk het haar beschadigd. Daarnaast zit er nog kleine Biosilk Therapy in om je haar te verzorgen.

Hoe slecht is heet douchen voor je haar, droog het hierdoor uit?

Te heet is nooit goed. Gewoon warm water is natuurlijk altijd beter.

En dat waren ze weer, drie lezersvragen beantwoordt door John. We hebben er nog zes te gaan dus blijf in de buurt! En niet meer thuis zelf je haar verven, hihi!

Kaya-Quintana

PIN IT!

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Blub

  Meestal als ik m’n haar thuis verf is ’t steeds een andere kleur waarbij ik eerst m’n uitgroei doe en daarna pas de rest van m’n haar in de verf zet. Dan valt de schade wel mee aangezien de kappee ’t op dezelfde manier doet. Ik gebruik nu alleen kleurspoelingen omdat ik mijn geverfse haar uit wil laten groeien. Dat is sowieso beter voor mijn haar. Ik ga ook eens kijken naar die verf waar hij ’t over heeft.

 • Jamilla

  Ik kan zijn antwoorden niet echt serieus nemen als hij tegelijkertijd zijn webshop aanprijst..

  • KayaQuintana
   Jamilla

   Aan de ene kant snap ik je wel. Maar aan de andere kant heeft hij gigantisch veel kennis over haar, dat zuigt hij niet zomaar uit zijn duim 🙂 Je hoeft zijn webshop ook niet te bezoeken als je dat niet wilt. Hij gebruikt het enkel als voorbeeld 😉

 • Me.

  Hoe kan je je krullen het beste mooi laten uitkomen?