John Beerens beantwoord jouw vraag, deel 5

Een tijdje terug kon je, via mijn facebook pagina, zelf een vraag stellen aan John Beerens, dé kapper van Nederland. Want John heeft jaren ervaring als kapper en kan je dus veel vertellen over haar. Ik heb hem uiteindelijk achttien vragen voorgelegd en hij heeft ze allemaal beantwoordt. De vragen kwamen van mijn lezers en mij af. Want zelf had ik ook nog wel wat vragen over haar. Ik ben zelf echt gek op haarproducten en doe er veel aan om mijn haar gezond er uit te laten zien. Vorige keer kon je de vierde set vragen en antwoorden lezen van John. Deze antwoorden zijn super handig als je gek bent op haarverzorging. En ondertussen zijn we aangekomen bij de laatste twee vragen. En de allerlaatste vraag kwam van een lezeres en is hilarisch. Snel lezen dus!

Wat zou John doen als hij in zijn privé tijd boodschappen aan het doen is en iemand met een erg beroerd kapsel ziet?

Ik zou waarschijnlijk niks doen. Als die persoon er zelf blij mee is, dan is het prima. In mijn kappershart wil ik die persoon natuurlijk graag helpen, maar als je zelf tevreden bent dan is dat het belangrijkste.

Blijkbaar zijn een aantal lezeressen erg gecharmeerd van John want er word gevraagd op wel type vrouw hij valt?

Goed nieuws! John is gewoon beschikbaar! Dus al die leuke vrouwen mogen hun foto op John zijn Facebook pagina plaatsen http://www.facebook.com/JohnBeerensPage en wie weet komt er wel iets leuks uit.

You guys cracked me up! Stiekempjes willen flirten met John, geweldig! Dit zijn de laatste twee vragen uit deze serie. Ik wil John en zijn assistente bedanken voor hun medewerking. En ik wil jou bedanken voor het lezen. Vanaf volgende week heb ik een man met six pack die vragen gaat beantwoorden. Maar als je dat niets vind, kun je dus nog altijd John aan de haak slaan via Facebook.

Love and cuddles,

Kaya-Quintana

PIN IT!

Comments

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.