Knot met haardonut en Babyliss iPro rotating brush 800

-advertorial- Ik wilde al heel lang weer eens een hair tutorial maken. Mijn haar is namelijk steeds langer aan het worden en soms vind ik het dan lastig om er iets voor te bedenken. Toen ik twee weken terug de BaByliss iPro rotating brush kreeg om te testen, moest ik wel iets verzinnen. Ik besloot de snelle knot die ik vaak in mijn haar draai, eens even goed onder handen te nemen. Nu is het een mooie elegante knot geworden zoals je die ook wel eens bij de sterren op de rode loper ziet.

babylissPIN IT!

Uiteraard laat ik je ook zien hoe de rotating brush kunt gebruiken op lang haar. De borstel heb ik ook meegegeven aan mijn moeder die een bob heeft. Die was er helemaal blij mee want ze krijgt met deze brush een prachtig gestylde bob. De borstel werkt dus ook op kortere haren en zelfs nog beter dan op lang haar zoals dat van mij. Wil je meer weten over deze borstel dan kun je via de site van BaByliss meer lezen. Je kunt ook de Facebook pagina liken want daar posten ze vaak alle nieuwtjes.

En dan nu, de video!

Kaya-Quintana

P.S. Vind je hair tutorials leuk? Let me know, dan maak ik er meer.

Comments

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.