L’oreal Elvive re-nutrition haarmasker met royal jelly en omega 6

Well, well, well… What have we here? Een masker voor het haar met een overheerlijke geur, althans dat vind ik. Een geel goedje dat mijn haar boterzacht achterlaat, zonder het te verzwaren. Het re-nutrition masker van Elvive by L’oreal zorgt voor hydratatie en beschermt tegen het uitdrogen van het meest droge haar. En de onderkant van mijn haar is redelijk droog vanwege het ombre effect dat ik er in heb gezet. Mijn haar is dus gebleekt en heeft aan de onderkant meer verzorging en liefde nodig.

elvive re-nutrition masker

Dit masker heeft mijn favoriete haarmasker van The body shop verslagen. Hier was ik eigenlijk wel erg verbaasd om want ik ben erg tevreden over het masker van The body shop. Toch heeft het re-nutrition masker een aantal grote voordelen. De geur is naar mijn mening een heerlijk mengsel van iets zoets en fris met een vleugje citrus. De structuur van dit masker spreekt me ook erg aan. Het voelt boterachtig aan zonder het vette gevoel. Mijn haar voelt na het gebruik van dit masker dan ook heerlijk zacht aan.

Elvive re-nutrition haarmasker

Volgens Elvive zit er een verzorgend serum, royal jellie en omega 6 in. Ik kan er natuurlijk nooit achter komen hoeveel royal jelly en omega 6 er in zit en of het ook werkelijk effectief is. Toch doet dit masker wat het merk belooft. Ik breng het masker volgens de gebruiksaanwijzing aan, op vochtig haar en laat het vervolgens drie tot vijf minuten intrekken. Ik breng altijd meer aan op de puntjes aangezien die het droogste zijn. Ik spoel het vervolgens uit en style mijn haar zoals ik altijd doe. Mijn haar is daarna zoals beloofd zo’n vierentwintig uur goed gehydrateerd. Tevens is het na het föhnen en stijlen niet pluizig en niet weer droog.

I’m in love!

Kaya-Quintana

P.S. Heb jij een favoriet haarmasker?

elvive haarmasker

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • roos

  Klinkt heel fijn, hoe duur is ie?

  • Kaya-Quintana
   roos

   Ik geloof rond de 5,-

 • Jorinde

  Ik gebruik al tijden alleen maar de elvive maskers. Meestal de oranje of rode pot. Ik kan niet meer zonder deze maskers 🙂

  • Kaya-Quintana
   Jorinde

   Aaah, die ga ik dan ook eens testen. Bedankt voor de tip!

 • femketje

  klinkt erg fijn 😀 ik gebruik vaak maskers van anderlon maar die maken mijn haar soms best vettig >.<

  • Kaya-Quintana
   femketje

   Ja, die van andrelon werken ook niet zo goed voor mij 🙂

 • BeautyByTS

  Lijkt me een fijn masker. Ik gebruikd de macadamia natural oil deep mask, heel erg fijn!

  • Kaya-Quintana
   BeautyByTS

   Van welk merk is jouw masker?