L’oreal Mythic oil voor alle haar types

Mythic oil, dat klinkt wel heel sprookjesachtig. En werkt het dan wel? Ik heb het de afgelopen paar dagen getest. De Mythic oil van L’oreal kreeg ik in mijn Glossybox van November. Volgens L’oreal is het een voedende olie voor elk haar type. Er zit een speciale mix van druivenpitolie en avocado olie in. Daarnaast is de Mythic oil lichtgewicht en ook geschikt voor heel fijn haar. Het moet zorgen voor soepel, glanzend en gevoed haar.

Deze olie breng je aan op handdoek droog haar aan en vervolgens laat je het even intrekken. Zelf bracht ik het aan op de uiteindes van mijn haar. Ik ga bijna nooit met nat haar slapen dus droogde ik mijn haar zoals gewoonlijk met mijn föhn. Eerlijk gezegd verwachtte ik kleverige en vieze haarpuntjes maar dat was helemaal niet het geval. Mijn haar voelt inderdaad soepel aan en het glanst net ietsje meer dan normaal gesproken. Ik ben uiteindelijk lekker gaan slapen.

De volgende ochtend voelde mijn haar nog steeds lekker zacht aan. Geen plakkerig uiteindes en mijn haar was makkelijk door te kammen. En nog belangrijker, geen vieze geur! Daar kan ik namelijk echt niet tegen, mijn haar mag niet raar ruiken. Daarnaast voelde mijn haar ook niet zwaarder aan dan normaal gesproken. Dat vind ik een groot pluspunt. Ik heb namelijk wel eens vaker haaroliën gebruikt en die waren echt verschrikkelijk. Een grote verassing dus dat deze haarolie mij wel bevalt.

Ik zou deze haarolie zeker weer opnieuw aanschaffen als ik zeker wist dat L’oreal zich niet bezig hield met testen op dieren. Dat is bij L’oreal altijd twijfelachtig geweest dus ik doe het liever niet. Al met al vind ik het product erg goed en misschien vind ik wel een mooi alternatief van een ander merk.

To oil or not to oil?

Kaya-Quintana

Comments

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Ellies.be

    Hm dat klinkt alvast heel goed. Ik heb toch wat schrik voor olie in mijn haar. Heb kort haar, dus enkel op de puntjes aanbrengen is niet echt een optie bij mij, plus het is dan nog eens heel fijn, dus het risico op coupe frietvet is vrij groot 😀 – Liesbeth

  • Amy

    Dit lijkt me echt een superproduct! 

  • Laura

    Klink goed! Gebruik nu zelf een hair elixir met arganolie van VO5 (in Engeland gekoch). Daar heb ik dezelfde ervaring mee als jij hier beschrijft over de mythic oil. Wie weet koop ik deze wel als mijn VO5-olie op is!