Mythic oil van L’oréal professional

Het klinkt magisch, de Mythic oil van L’oréal professional. Ik schreef er dan ook al eens eerder over, toen ik er een sample van kreeg in een Glossybox. Ik was direct onder de indruk want ik heb al diverse oliën voor mijn haar geprobeerd maar deze werkt fantastisch. Één a twee pompjes is genoeg voor mijn lange haar en het trekt vrijwel direct in. Heerlijk zo’n product dat snel werkt.

mythic oil

De Mythic oil van L’oréal professional is niet in normale winkels of drogisterijen te koop. Het is wel online te bestellen bij veel kapperszaken en ik kocht het via de John Beerens webshop. Toen ik de oil vorige week bestelde was het in deze webshop het goedkoopste, daar ga ik natuurlijk voor. Een flacon van 125ml kostte me €14,23 dus kocht ik direct een back up.

In de Mythic oil zit onder andere druivenpitolie en advocado olie. Er zitten ook siliconen in verwerkt, die naar het schijnt, na een tijdje of tijdens het föhnen vervliegen door de warmte. Ik merk in ieder geval een heel groot verschil met Biosilk, het serum dat ik normaal gebruik. Ik gebruik dat serum nu al jaren en merk daarom nog maar weinig verschil. Vandaar dat ik nu tijdelijk ben overgestapt naar de Mythic oil. Deze oil is door de oliën die er in zitten ook nog eens verzorgend, iets wat Biosilk niet is.

loreal professional mythic oil

Het verzorgende gedeelte is wat de onderkant van mijn haar nodig heeft. Door het bleken is het droger dan de rest van mijn haar en heeft het wat extra liefde nodig. De oil kan aangebracht worden op droog en nat haar en het wordt in mijn geval niet vettig. Het blijft zacht, soepel, gehydrateerd en het glanst heel mooi. Ik breng het aan op mijn handdoekdroge haar en laat het zo’n drie minuutjes intrekken. Daarna droog ik het en stijl ik het zoals gewoonlijk. En dan ziet mijn haar er weer geweldig uit.

Uiteraard komt er binnenkort een uitgebreid review!

Kaya-Quintana

loreal professional mythic oilPIN IT!

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • BeautyByTS

  Lijkt me een fijn product

 • Marie

  Ik heb mijn Mythic oil juist moeten weg gooien omdat hij bijna op was en er niets meer uit kreeg. Het is mijn favoriete haar olie. Ik heb ook de shampoo, de conditioner en het masker al getest. Dat alles samen is echt een zalige combinatie! Misschien een tip ? 🙂 xxx

 • Jorinde

  lijkt me goed spul. Zelf ben ik niet zo weg van Biosilk.

 • Romy

  Haha toevallig! Ben vandaag naar de kapper geweest en deden ze deze serum in mijn haar! Ik heb nog wat verschillende serums van andere merken liggen, maar miss koop ik deze wel een keer!