Nourish reconstruction mask deep conditioning van Toni and Guy

Sinds een paar weken verwen ik mijn lange haren met een masker van Toni and Guy. Het masker heet Nourish reconstruction mask, deep conditioning en is echt fantastisch. Tot nu toe is dit het allerbeste haarmasker dat ik ooit heb geprobeerd. Het masker schiet het masker Rain forest moisture hair butter van The body shop, dat ik eerst altijd gebruikte, zo uit het water. Ik heb geen idee hoe het masker zo goed kan werken want ik heb per ongeluk het doosje weg gegooid. Nu kan ik helaas nergens meer goed de ingrediΓ«nten terug lezen, stom!

toni and guy nourishing masker

Wat de ingrediΓ«nten ook mogen zijn, ze doen goed hun werk. Na het wassen van mijn haar met shampoo, breng ik wat van het masker aan op mijn haar. Ik breng het altijd aan op de onderste helft van mijn haar en laat het vervolgens zo’n drie a vijf minuten intrekken. Ik spoel het daarna goed uit en droog en style mijn haar zoals altijd. Na gebruik van het masker voelen mijn haren weer boterzacht aan. Ze glanzen meer, raken minder snel in klit en ze lijken echt goed gehydrateerd te zijn.

toni and guy nourish reconstruction masker

Ik ben gek op dat zachte gevoel dat dit masker achterlaat, heerlijk! Het effect blijft ook zeker twee dagen aanhouden en het zorgt er voor dat ik het gedurende die tijd gemakkelijk kan borstelen. Iets wat met mijn lange haar steeds moeilijker word en dus kan ik een extra beetje hulp wel gebruiken. Tevens merk ik ook dat de heel droge haren aan de onderkant ook opleven door dit masker. Wat kan ik nog meer zeggen? Ik ben verkocht en ik raad je aan om dit masker ook te proberen als je droog en of gekleurd haar hebt.

Wat heb jij al van Toni and Guy geprobeerd?

Kaya-Quintana

P.S. Leuk artikel? Like het dan via Bloglovin, thanks!

toni and guy diep voedend masker

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.