Remington Sleek Curl stijltang

Mijn Remington Sleek Curl stijltang is mijn trouwe compagnon. Hij is al een paar keer voorbij gekomen in mijn video’s en ik neem hem altijd mee naar foto shoots. Deze tang is echt mijn life saver in vele situaties geweest. Ik kan er mee krullen, stijlen, golven en waven. Het is echt een heel handige tang waar ik echt al een paar jaar mee doe. Ik heb ook met de dure en bekende stijltang van Chi gewerkt en ik moet eerlijk zeggen: Doe mij maar mijn Remington, anytime!

De Remington style-tang heb ik nu al zeker drie jaar en hij doet het nog steeds perfect. Hij kostte me hooguit €40,- en ik vind hem fijner dan een Chi-tang. Alhoewel je met beide style-tangen kunt krullen is de Remington daar toch het meeste geschikt voor. Hij heeft een speciaal ontworpen vorm met afgeronde zijkantjes waardoor het haar soepel er doorheen glijdt. Hierdoor krijg je geen hoekige krullen maar mooie vloeiende vormen. Ik zou niet zonder kunnen. Ik heb geen krulset of aparte krultang nodig want de Remington Sleek & Curl kan het allemaal.

Remington Sleek Curl stijltangPIN IT!

Daarom was ik extra blij toen ik als kerstcadeau de nieuwere uitgave van deze style-tang kreeg. Hij is nog beter vorm gegeven dan de eerste versie en wederom heerlijk om mee te werken. De ceramische platen zijn bij de nieuwe uitgave een stuk langer waardoor je nog beter kunt stijlen en krullen. De platen zelf zijn verbetert en nog gladder zodat het haar niet onnodig beschadigt word. De knopjes zijn verplaatst van de bovenkant naar de zijkant. Een hele verbetering want bij de oude versie drukte ik vaak zonder het te weten de style-tang uit. Nu kan dat niet meer omdat ze aan de zijkant zitten.

De Remington word redelijk snel heet, binnen vijftien seconden zit hij al op 150 graden. Binnen twee minuten is hij goed heet en zit hij al op 230 graden als je dat wilt. Bij het scharnier zit ook een schuifknopje waarmee je de tang kunt dichtklikken. De platen van de style-tang staan dan niet meer uit elkaar en is zo is hij makkelijker mee te nemen. En geloof me, mijn oude Remington heeft vaak gereisd en zal dat ook blijven doen. Ja, ik ben heel erg blij en dankbaar dat ik de vernieuwde versie heb gekregen voor kerst.

Voor de style-tang lover is dit echt een absolute aanrader!

Kaya-Quintana

P.S. Wat voor style-tang heb jij?

 

Boven de nieuwe versie en onder de oudere versie
Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Miranda

  Ik heb ook een stijltang van Remington, echt heel erg fijn 😉 

 • Kimberly

  Ik heb juist de zelfde! Heel tevrede van!

 • karin

  ik denk dat ik deze ga kopen want die van chi zijn echt heel duur. als ik een tijdje spaar kan het misschien nog wel maar ik ben maar 13 dus tja sparen ben ik niet zo goed in. 😉

 • KayaQuintana

  Hihi, misschien kunnen je ouders ook iets bijleggen. Vroeger moest ik altijd de helft zelf sparen en dan kreeg ik de andere helft van mijn ouders 🙂