Revitalash advanced, update drie maanden

Tijd voor een update over mijn wimperharen, die nu een stuk langer zijn dan drie maanden geleden. In een eerder artikel vertelde ik al heel enthousiast over Revitalash waarvan ik enkele maanden terug een flacon van had ontvangen. Al jaren droom ik van lange wimpers maar die heb ik nu eenmaal niet van mezelf. Revitalash beloofd iedereen langere wimpers doormiddel van een conditioner voor de wimperharen. Eerder zag je na een maand al resultaat bij mijn wimpers. Nu merken nog meer mensen het op, zeker bij mijn make-up video’s.

revitalash advanced

Zoals afgesproken heb ik na drie maanden een update voor je. Revitalash beloofd binnen drie maanden langere, vollere en gezonde wimpers. Je brengt de vloeistof met een eyeliner penseeltje aan zoals je ook je eyeliner zou aanbrengen. Een dun laagje langs de bovenste wimperrand op een schone huid voordat je gaat slapen is voldoende. In de eerste maand merkte ik op dat er tijdelijk een donker randje boven mijn wimperrand zat. Na even googlen kwam ik er achter dat meer vrouwen dit hadden. Bij mij is dat donkere randje allang weg. Ik heb ook geen idee waardoor het verscheen, misschien moest mijn huid zich even aanpassen aan het nieuwe product.

Het resultaat na drie maanden is in ieder geval fantastisch. Eerlijk gezegd ben ik er nog steeds heel verbaasd over want zelfs zonder mascara zie ik verschil. Mijn wimpers zijn langer, ietsje voller en sommige haartjes krullen uit zichzelf naar boven. Uiteraard ben ik er super blij mee want dit wil ik al super, super, super lang! Met mascara zien mijn wimpers er nog beter uit. De krul blijft er beter dan ooit in zitten en mijn wimpers worden prachtig verlengd door de mascara. Ja, ik ben overtuigd. Ik zal deze conditioner voor mijn wimpers zeker opnieuw aanschaffen als dit flesje op is.

revitalash advanced

Revitalash is vanaf €74,95 te koop en dat is natuurlijk een aardige prijs. Maar het werkt echt en ik zou het zo weer aanschaffen. Uiteindelijk is het bijvoorbeeld veel goedkoper dan iedere keer faux lashes of wimper extensions kopen die per set soms evenveel kosten. Daarnaast heb ik opgemerkt dat het effect niet direct verloren gaat. Soms kon ik de Revitalash niet gebruiken omdat ik last had van eczeem. Mijn wimpers werden dan niet ineens korter na twee weken, ze bleven eigenlijk ongeveer even lang. Je merkt wel verschil als er eens een haartje uitvalt, wat normaal is voor haren in het algemeen. Je ziet dan een korter haartje zitten als het uitgevallen haartje weer aangroeit.

Ik kan verder blijven typen over hoe geweldig ik Revitalash vind maar ik denk dat dit wel duidelijk is. Ik laat je verder achter met foto’s van mijn wimpers van het begint tot eind. Dan kun je zelf kijken naar het resultaat en uiteraard hoor ik graag wat je er van vind.

Kaya-Quintana

P.S. Vind je artikelen met voor en na foto’s handig?

revitalash advanced voor en na

revitalash voor en na foto's

revitalash na drie maanden

revitalash advanced na drie maanden

revitalash advanced

Mijn wimpers voor Revitalash

korte wimpers

Mijn wimpers voor Revitalash met mascara

voor en na foto's revitalash

Mijn wimpers na drie maanden Revitalash

revitalash voor en na

Zonder mascara na drie maanden

Revitalash advanced

Met mascara na drie maanden

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • femketje

  Zeker een opvallend verschil zeg!

 • Mynthia

  Wauw! I like!! 🙂
  Jammergenoeg heb ik er het budget niet voor, maar zelf heb ik ook best korte wimpers, dus zou het wel graaaaag willen proberen!
  Fijn dat het werkt voor jou meid!

 • BeautyByTS

  Ik heb hem ook en zie ook duidelijk verschil, echt een geweldig product!

 • Melissa

  Ik heb het nog liggen, zat in een glossybox geloof ik. Toch maar is proberen dan.

 • Edith

  Oeh, mooi resultaat!

 • stacey

  je kan een duidelijk verschil zien! Ik heb heel veel goede dingen over revitalash gehoord

 • Joyce

  Wow, mooi resultaat!

 • Kim Maassen

  Ik heb helaas van korte wimpoers en ik vroeg me al af of revitalash helpt. Mooi resultaat, en dat al zo snel na 1 maand.

 • Britt

  Hoi Kaya,
  Ik heb zelf last van eczeem op m’n oogleden en ik zag dat jij daar ook last van hebt. Wekt het serum van Revitalash geen irritatie op?
  Groetjes, Britt.

  • Kaya-Quintana
   Britt

   Hoi Britt, daar heb ik zelf geen last van gehad. Ik heb de Revitalash ook enkel gebruikt als mijn huid gezond was. Ik merkte wel een tijdelijke verkleuring en wat druk op mijn ogen op. Maar mijn huid reageerde er verder goed op 🙂