Revitalash advanced wimper conditioner, 1 maand update

“Zie jij wat aan mijn wimpers? En jij? Oeh, heb jij het ook gezien?” vroeg ik aan iedereen die ik tegen kwam. Want ik gebruik nu ongeveer vijftig dagen trouw de Revitalash die ik kreeg om te reviewen. Meer daarover kun je hier lezen. Ik wilde eigenlijk na een maand al een update plaatsen maar dat was niet realistisch. Ik had namelijk enkele dagen overgeslagen omdat ik last van eczeem had, dus kon ik de Revitalash niet gebruiken. Nu heb ik zeker weten minstens dertig dagen deze conditioner voor mijn wimpers gebruikt en ik zie resultaat.

revitalash advanced

Ten eerste zijn mijn wimpers langer en ze zijn overal bijna even lang. Iets wat ik heel belangrijk vind, want ik vind het niet mooi als je alleen een paar langere haren hebt. Dat maakt het aanbrengen van mascara namelijk moeilijker en minder mooi. Ik heb ook gemerkt dat mijn wimpers meer omhoog groeien, er lijkt een natuurlijke krul te ontstaan. Als ik mijn wimpers krul dan blijven de haartjes ook veel beter gekruld. Terwijl eerder mijn wimpers na een aantal laagjes mascara weer even recht hingen, als voor het krullen.

Mascara’s werken nu ook veel beter op mijn wimpers. Ik merk dat mascara beter blijft zitten, de krul beter vasthoud en de lengte door de mascara is ook beter te zien. Om het even samen te vatten zijn mijn wimpers dus ietsje langer, ze lijken is voller en donkerder van kleur te zijn, ze zijn steviger en hebben meer krul. Na ongeveer drie maanden moet je volgens Revitalash het volledige resultaat kunnen waarnemen. Over een maand dus weer een update om te zien of dat ook daadwerkelijk gebeurt.

Zie jij al verschil aan mijn wimpers?

Kaya-Quintana

P.S. Have a happy day!

wimpers

korte wimpers

Mijn wimpers voor Revitalash

revitalash wimpers

revitalash wimpers

wimpers met revitalash

Mijn wimpers na 1 maand Revitalash

revitalash na 1 maand

revitalash na 1 maand

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.