De Rock and Ruddle haarborstel

Zoals je vast al weet, ben ik een echte haircare addict. Ik vind het leuk om de beste haarproducten te vinden en het maakt mij vaak niet uit wat het kost. Het enige wat ik nog niet heb gevonden is een goede kapper. Wat ik wel heb gevonden is een goede haarborstel. Om precies te zijn de Rock and Ruddle haarborstel, die ik kreeg om te testen. Na het testen van een Mason Pearson borstel en een Denman borstel, was het tijd voor iets anders.

rock and ruddle haarborstel

Want na het kopen van goedkope, heel dure borstels en alles daartussen, heb ik nog steeds niet de beste haarbostel gevonden. Misschien ben ik op zoek naar iets wat niet bestaat. Echter schrijf ik dit artikel omdat de Rock and Ruddle borstel tot nu toe, een van de beste haarborstels is die ik heb getest. Dat komt met name omdat de mix van haren van deze borstel, de perfecte combinatie vormen voor mijn haartype.

rock and ruddle haarborstel review

Ik heb namelijk dik haar en lang haar. Daarnaast is mijn haar na het wassen en drogen standaard pluizig en droog bij de puntjes. Ik heb aardig wat haaruitval en op sommige dagen ontstaan er snel klitten in mijn haar. De reden waarom de Rock and Ruddle borstel voor mijn haar goed werkt zijn dus de haren. In het kussen van de borstel vind je varkensharen en nylonharen terug. De varkensharen zijn iets korter dan de nylonharen.

rock and ruddle borstel review

De nylonharen helpen met het ontwarren van mijn haar. De varkensharen helpen bij het polijsten ofwel het gladstrijken van mijn haar. Omdat beide borstelharen een beetje meebewegen tijdens het borstelen, merk ik minder haarbreuk en uitval op. De borstels met stalen of harde plastic pinnetjes gebruik ik al een lange tijd niet meer. Met name omdat dat soort borstels bij mij juist afgebroken haren veroorzaken.

rock and ruddle

Als hairstylist kijk ik ook of deze borstel goed kan gebruiken tijdens het stylen. Naar mijn mening is dat een super goed idee. Met name omdat je snel en pijnloos door het haar van een model of klant kan gaan. Wel zo fijn voor degene die bij jou in de stoel zit. De Rock and Ruddle borstels worden dan ook door veel andere haarprofessionals gebruikt. Deze borstels kun je dan ook veelal vinden bij kapperszaken of mijn favoriete webshop voor haarproducten van John Beerens.

borstel met natuurlijke haren

Alhoewel ik mijn Denman en Mason pearson borstel nooit weg zal doen, merk ik met deze Rock and Ruddle haarborstel het snelste resultaat op. En dat is een heel groot voordeel naast de mooie prijs voor deze professionele borstel. Ik heb de grote versie gekregen, waar je normaal gesproken €47,95 voor betaald. Er is eventueel ook een kleinere versie voor €37,95, maar als ik jou was zou ik voor de grote versie gaan.

rock and ruddle brush

Als hair styliste vind ik deze borstel een goede investering. Ook voor persoonlijk gebruik raad ik je deze borstel aan. Ja, het kost je iets meer geld maar deze borstel is van hoge kwaliteit, waardoor je er lang mee kunt doen. Daarnaast kun je op een makkelijke manier je haren beter verzorgen dan met andere borstels. En als dat je niet overtuigd, dan moet je zeker eens naar de leuke designs kijken, haha!

Heb jij weleens een professionele borstel geprobeerd?

Kaya-Quintana

P.S. Never give up on whatever it is you want!

rock and ruddle brush review

rock and ruddle

Comments

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.